Kalina Kovačević: Dragocene uspomene sa mamom i tatom (foto)

Autor:

13.09.2018 17:50

Foto:

Foto:



Glumica Kalina Kovačević, ćerka istaknute dramske umetnice Ljiljane Blagojević i slavnog dramskog pisca Siniše Kovačevića, jednom porodičnom fotografijom prouzrokovala je poplavu najlepših emocija na društvenim mrežama.

Naime, Kalina je objavila fotku sa mamom i tatom iz vremena kada joj je bilo ne više od pet godina, a fanovi nisu štedeli na komplimentima.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kalina Kovacevic (@kalinakovacevic) дана 13. Сеп 2018. у 12:31 PDT

- Predivna slika! Da se ogreje čovek pored nje! Da ste zdravi i u ljubavi složni! -  napisao je jedan posetioc društvenih mreža.

U porodici Blagojević-Kovačević vlada apsolutni sklad, pa čak i kad im se mišljenja razmimoilaze, sve troje uspevaju da pronađu zajedničko rešenje za problem.

- Da bi porodica dobro funkcionisala, bitno je razgovarati. Čak i kad su nam mišljenja oprečna, nas troje se trudimo da jedni druge ne usporimo i ne osporimo u željama i planovima. Uvek kažem šta mislim i ne smeta mi ako ne prihvate to, važnije je što svi imamo mogućnost da se izjasnimo. Onaj koga se to nešto tiče odlučiće kako veruje da treba, ali sve vreme će imati na umu kako će se to odraziti na ukućane - istakla je Kalina u jenom razgovoru za "Gloriju".

Maja Gašić

Autor