"Bila sam ludo zaljubljena": Kristi Eli o "aferi" sa Džonom Travoltom, vernosti, suprugu, preljubi

Autor:

19.09.2018 17:01

Foto:

Foto:



Američka glumica Kristi Eli otkrila je da je bila luda za kolegom Džonom Travoltom ali da je odlučila da ne započne aferu sa njim jer nije želela da prevari tadašnjeg supruga Parkera Stivensona.

Večera za Oskara: Barbara Strejsend i Džon Travolta obožavaju ovu pitu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Look Who’s Talking Now ? @kirstiealley @bbuk #bbuk #cbbuk #votetowin #teamkirstie #lookwhostalking #usa #uk #eyeofthestorm #kirstietowin #voteforkirstie

Објава коју дели Kirstie Alley (@kirstiealley) дана 10. Сеп 2018. у 9:09 PDT

“Briljantin” – četiri decenije kasnije: Džon Travolta i danas kao Deni Zuk (video)

Eli, koja sada ima 67 godina, i Travolta bili su zvezde komedije "Look Who's Talking", a glumica kaže da je kasnih osamdesetih godina bilo emocija između nje i Travolte i dodaje da je bilo "obostrano".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kirstie Alley (@kirstiealley) дана 16. Авг 2018. у 5:52 PDT

-Rekla bih da je to jedna od najtežih stvari koje sam morala da uradim, najteža odluka koju sam ikada donela jer sam bila ludo zaljubljena u njega - bili smo zabavni zajedno i ludo smo se provodili - rekla je Eli - To nije bila seksualna veza jer nisam htela da varam svog supruga. Ali, znate, postoje stvari koje su još gore od seksualne veze, prevariti nekoga na taj način, emocionalni. Mislim da je to što sam uradila još gore jer sam dozvolila sebi da se zaljubim u njega i da ga još jako dugo volim - piše magazin People.

Glumica sa tadašnjim suprugom Parkerom Stivensonom

Ona kaže da je nastavila da flertuje sa Travoltom čak i kada je oženio sadašnju suprugu Keli Preston 1991. godine, sve dok joj ona nije skrenula pažnju na to.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели John Travolta (@johntravolta) дана 5. Сеп 2018. у 9:31 PDT

Neprepoznatljiv: Džon Travolta i(li) opsesivni fan (foto)

-Keli je došla do mene, a oni su tada bili u braku, i rekla: 'Zašto flertuješ sa mojim mužem?' I tada sam morala da donesem odluku i to je bio kraj.

Glumica kaže da joj je, na kraju, drago što se ništa nije dogodilo.

-Džon i ja bismo progutali jedno drugo jer smo toliko slični. Bilo bi to kao dve užarene zvezde koje bi samo sagorele, prenosi Nedeljnik.