Kad vam muž čuva leđa: Gafovi princa Harija preplavili društvene mreže i još jednom pokazali zašto je miljenik sveta (foto/video)

Autor:

23.09.2018 18:20

Foto:

Foto:



Vojvotkinja od Saseksa organizovala je svečano predstavljanja svoje knjige recepata, a na ovom prijemu kamere su uhvatile jedan gaf njenog vragolastog supruga.

Snimak je brzinom svetlosti obišao društvene mreže i nasmejao sve.

Hari i Megan: Strast jača od protokola

Vojvotkinja Megan Markl izdala je knjigu omiljenih recepata žena koje su prošle godine izgubile domove u stravičnoj nesreći, a ova humanitarne akcija sjajno je podržana od strane ljudi, ali i medija.

Na predstavljanju kuvara "Zajedno: Kuvarica naše zajednice" u Kensingtonskoj palati pojavio se veliki broj zvanica, kao i članova kraljevske porodice, a najveću pažnju osvojio je njen suprug Hari.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Prince Harry (@princeharryofengland) дана 20. Сеп 2018. у 8:47 PDT

S obzirom da je bio veoma gladan, Hari nije imao strpljenja da sačeka da se završi zvanični deo da bi nešto pojeo, već se iskrao iz mase, a potom sa stola uzeo nekoliko kolačića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Prince Harry (@princeharryofengland) дана 21. Сеп 2018. у 11:17 PDT

Kako bi bio siguran da ga niko nije video slatkiše je stavio iza leđa, pogledao oko sebe i u tom trenutku uočio je kameru. Kada je shvatio da je uhvaćen "u krađi", princ je promenio izraz lica.

Eli Golding: Neobična veridba bivše ljubavi princa Harija

Ubrzo je na društvenim mrežama osvanuo još jedan snimak šarmantnog princa, koji je pokupio sve moguće pohvale.

Danas mu je divan dan: Princ Hari slavi 34. rođendan

I posle četiri meseca braka mlađi brat princa Vilijama ne krije da je očaran svojom lepom suprugom, što je još jednom potvrdio na zabavi u Kensingtonskoj palati. U prvom planu su bile bivša američka glumica i njena majka Doria  Ragland dok se princ držao po strani, ali dovoljno blizu da pomogne svojoj supruzi ako negde zapne.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan & Harry • supporters (@harry_meghan_updates) дана 20. Сеп 2018. у 9:55 PDT

U jednom trenutku počeo je da duva vetar i razmrsio Meganinu kosu, ali se Hari brzo snašao. Popravio joj je frizuru, nabacio svoj prepoznatljivi osmeh, a potom nežno naslonio glavu na njeno rame.

Romantika na kraljevski način: Zajednički monogram princa Harija i Megan Markl u znaku ljubavi (foto)

-Kad vam muž čuva leđa - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.