Nataša Bekvalac - 38. rođendan i godišnjica venčanja: Pomešana osećanja na današnji dan

Autor:

25.09.2018 17:42

Foto:

Foto:



Jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni, uvek intrigantna Nataša Bekvalac danas puni 38 godina. Na isti ovaj dan, samo godinu dana ranije, venčala se na Ibici za Luku Lazukića, muškarca za koga je verovala da je ljubav njenog života.

“Želim ti da zakoračiš jača, iskusnija, bolja…”: Dirljiva čestitka Nataši za 38. rođendan (foto)

Kako se ova romansa završila, cela Srbija zna. Suđenje povodom fizičkog nasilja, za koje je pevačica optužila bivšeg supruga još uvek traje. Jednom nedeljno Luki je dozvoljeno da u prostorijama socijalne službe i pod nadzorom socijalnih radnika, vidi ćerkicu Katju.

Prvi nastup Nataše Bekvalac nakon porodične drame: Obezbeđenje, seksi haljina i osmeh za publiku

Za svega godinu dana, Nataši se život okrenuo naglavačke. Zato i nije ni čudo što pevačica kaže da su joj na ovaj dan osećanja pomešena.

Nataša Bekvalac: Ne kajem se ni zbog čega

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 25. Сеп 2018. у 6:07 PDT

- Meni je danas 38. rođendan... Emocije su mi toliko pomešane danas. Želim da vam se zahvalim na predivnim porukama, na ljubavi koju svakodnevno od vas osećam.. Rekla sam da će danas izaći pesma koja mi je pored moje porodice i vas, život. Nisam mogla danas... Sve sam otkazala... I emisiju i premijeru, sve... Treba mi još koji dan, treba mi još vremena... Nije sve kao što izgleda, nisam ni ja kao što izgledam. Volim vas i izvinite... Ako ništa drugo, rođendan mi je, pa mi danas oprostite. Voli vas mala plava - napisala je Bekvalčeva na društvenim mrežama.

Maja Gašić

Autor