Kloi mu je jednom oprostila: Tristan Tompson ponovo uhvaćen u preljubi

Autor:

26.09.2018 20:25

Foto:

Foto:



Kada je najmlađa pripadnica klana Kardašijan, Kloi, svom dragom oprostila prevaru, svi su bili iznenađeni. A sada se svi pitaju da li će ponovo imati toliko razumevanja.

Teški dani buduće mame: Tristan Tompson prevario trudnu Kloi (video)

Proletos, kada je Kloi bila u devetom mesecu trudnoće, Tristan Tompson je uhvaćen kako se s nepoznatom devojkom ljubi u jednom klubu u Njujorku.

Kako su tada američki mediji pisali, šok zbog preljube je izazvao prevremeni porođaj, ali Kloi je sve stoički podnela. Rodila je zdravu devojčicu, a preljubniku je oprostila neveru. Tako je bar ispričano u javnosti. Šta se dešavalo iza zatvorenih vrata, to smo Kloi i Tristan znaju.

Ponosna mama: Kloi Kardašijan predstavila naslednicu (video)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 9. Апр 2018. у 6:24 PDT

I taman kada se mislilo da je par prevazišao sve nesuglasice i da konačno uživa u skladnoj vezi, košarkaš je ponovo uhvaćen na delu. Kako je neimenovani izvor otkrio za najnovije izdanje "US Weekly", Tompson je celo veče proveo sa nepoznatom devojkom u  jednom losanđeleskom klubu.

U stilu Kardašijanovih: Kloi dala bebici neobično ime

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ✨Modna.si (@modna.si) дана 26. Сеп 2018. у 7:01 PDT

- Ćaskali su i flertovali celu noć. Neprestano su se nežno dodirivali, a on je povremeno spuštao ruku na njenu zadnjicu - tvrdi izvor.

Maja Gašić

Autor