Rizična trudnoća: Jelisaveta Orašanin uzela bolovanje i otputovala u Ameriku

Autor:

01.10.2018 12:46

Foto:

Foto:



Iako to nikada nisu zvanično potvrdili, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić čekaju bebu, a kako su za medije otkrili izvori bliski paru, u pitanju je devojčica.

Dirljiv momenat: Jelisaveta i Miloš Teodosić saznali pol bebe

Miloš je oduvek maštao da ima žensko dete jer su mu devojčice preslatke. Čašćavao je društvo i bio je baš veseo. Veruje da će umeti na pravi način da vaspita žensko dete. Kada mu je Jelisaveta rekla da je beba devojčica skočio je i vrisnuo na sav glas, a potom zagrlio suprugu. Bio je baš dirljiv momenat - otkrio je izvor blizak paru.

Prva godišnjica braka: Jelisaveta i Teo objavili najromantičnije fotke s venčanja (foto)

Glumica koja je prethodnih meseci bila veomna aktivna na tleviziji i pozorištu, ipak će morati da napravi pauzu. Kako je potvrdio direktor Jelisavetinog matičnog pozorišta - BDP-a, Slobodan Ćustić, gospođa Teodosić je zbog problematične trudnoće nešto ranije uzela bolovanje i otputovala u Ameriku, gde planira da se porodi.

Jelisaveta Orašanin: Vreme je za bebu

- Tačno je da Jelisavete neće biti u novoj sezoni. Bolje da rodi bebu, ipak je potomstvo važnije od svega. Nadam se da ću se radovati njenoj bebi i jedva čekam da sve prođe kako treba. Hvala bogu, u blagoslovenom je stanju. Uzela je bolovanje, jer se ipak radi o ozbiljnoj trudnoći. Tako da kada se porodi i sve prođe u najboljem redu, imaćemo prilike da je gledamo u našem pozorištu. Svakako da joj se radujemo kada se vrati - rekao Ćustić, a prenosi "Svet".

Maja Gašić

Autor