Obaveze (ne)moraju da čekaju: Goca Tržan završila u bolnici (foto)

Autor:

04.10.2018 12:16

Foto:

Foto:



Goca Tržan poznata je kao neko ko mnogo pažnje posvećuje zdravoj ishrani, redovnoj fizičkoj aktivnosti a ozbiljno je počela da se bavi i hajkingom. Kako je njen dnevni raspored prebukiran brojnim poslovnim obavezama, pevačica koristi svaki slobodan trenutak da sa suprugom Rašom i ćerkom Lenom ode na planinu, gde šeta, upija mirise i lepotu prirode, skuplja pečurke, a ponekad samo ćuti

Gordana Goca Tržan: Kad se dama upusti u avanturu preživljavanja

Budući da je još kao mala odlazila u šumu sa tatom i da je priroda najbolje opusti, sasvim je normalno što se zaljubila u hajking na prvo pešačenje.

Sve za Lenu: Goca Tržan ispunila želju zaljubljenoj ćerki (foto)

Priroda je lek, pustite misli da odu, a u sebe unesete mir i lepotu koju vidite i čujete svuda oko sebe. Oni koji hajkuju znaju koliko je to lepo. Najlepše u vezi s tim, što se mene tiče, nije neko osvajanje vrhova ili prelaženje kilometara. Meni je dovoljna satisfakcija to što sam fizički aktivna, a biti prepušten na milost i nemilost prirodi samo je po sebi katarzično. Od hajkinga tražim samo nekoliko stvari, a to je da se opustim i da budem s onima koje volim. I ćutim - rekla je Goca nedavno za magazin "Gloria".

Ipak, svakodnevni užurbani ritam koji Goci nameću brojna snimanja, ćerkine školske i vanškolske aktivnosti.... učinili su svoje... pevačica nije dovoljno vodila računa o zdravlju, očigledno se preforsirala zbog čega je završila na infuziji.

Kako je čeka još mnoštvo poslovnih obaveza koje ne mogu da se odlože, pomoć lekara Goci je bila neophodna.

Goca Tržan: Raši želim da rodim dete pa makar i u šezdesetoj

- Naporna nedelja ispred mene pa je infuzija neophodna. Kažu da ću biti bolja, lepša, zdravija, tolerantnija, biće mi koža zategnutija, ali najvažnije - biće mi imunitet na sto odsto kapaciteta - poručila je uvek dobro raspoložena pevačica svojim prijateljima i fanovima na društvenim mrežama.