Bred Pit i Neri Oksman: Naučnica prvi put progovorila o vezi sa holivudskim glumcem

Autor:

09.10.2018 17:30

Foto:

Foto:



Ljubavni život Breda Pita nakon razvoda od Anđeline Džoli više je nego uzbudljiv. Makar ga takvim predstavljaju svetski mediji.

Vratila mu je osmeh na lice: Nakon profesorke, Bred Pit u ljubavi sa plavušom neobičnog zanimanja (foto)

Nakon spekulacija o romansi sa francuskom glumicom Marion Kotijar (zbog koje je navodno i propao njegov brak), najpoželjnijeg holivudskog glumca su spajali sa glumicama Kejt Hadson, Dženifer Lorens i Sijenom Miler, bivšom manekenkom El Mekfirson,  pa čak i jednom princezom - Šarlot Kaziragi, zatim umetnicom Petrom Kolins, naučnicom Neri Oksaman, a najnovija u nizu zavedenih lepotica je spiritualna isceliteljka Sat Hari Kalsa...

Bred Pit: Sve ljubavi holivudskog superzavodnika

I dok za većinu ovih veza vrlo brzo se ispostavilo da se radi samo o glasinama, najviše pažnje u medijima pridavalo se romansi sa crnokosom profesorkom sa Univerziteta u Masačusetsu.

Kako se pisalo, Pit i Oksmanova su se tajno sastajali u njenom stanu u blizini Univerziteta, a spojila ih je zajednička ljubav prema umetnosti.

Najpoželjniji neženje ponovo u centru pažnje: Mlada oskarovka osvojila Breda Pita?

Sada je, prvi put za medije, progovorila i ugledan profesorka. Prošlog vikenda Oksmanova je u izjavi za "The New York Times" otkrila da ona i Pit nikada nisu bili u romantičnoj vezi, kao i da je emotivno ispunjena i vrlo zaljubljena u svog partnera, investitora i milionera Vilijama Ejkmana.

Veza o kojoj svet priča: Bred Pit progovorio o romansi sa princezom od Monaka

Profesorka pak nije negirala da gaji izvezno divljenje prema glumcu kao i da ga veoma poštuje.

- On je jedan od poslednjih Mohikanaca u postnetfliksovom Holivudu. On povezuje trenutno i bezvremensko, a to i je smisao kinematografije - rekla je.

Maja Gašić

Autor