Svetski džet-set u Vindzoru: Venčali se princeza Judžinija i Džek Bruksbenk (foto)

Autor:

12.10.2018 15:00

Foto:

Foto:Princeza Judžinija, unuka britanske kraljice Elizabete, udala se danas u zamku Vindzor za Džeka Bruksbenka, u prisustvu brojnih poznatih ličnosti i članova kraljevske porodice.

Venčanju su prisustvovali 92-ogodišnja kraljica i njen suprug Filip (97), princ Hari i njegova supruga Megan, koji su se venčali na istom mestu u maju ove godine, kao i holivudske zvezde Liv Tajler i Demi Mur, manekenke Kejt Mos i Naomi Kempel, pevač Robi Vilijams i mnogi drugi.

Kraljevsko venčanje ne može da prođe bez njenih vragolija: Preslatka princeza Šarlot zabavljala goste u Vindzoru (foto)

Među zvanicama viđene su i bivše devojke princa Harija Kresida Bonas i Čelsi Dejvi, kao i pevačica Eli Golding koju takođe povezuju s mlađim bratom princa Vilijama.

Haljina mlade namerno je dizajnirana tako da ima otvorena leđa kako bi otkrila njene ožiljke sa operacije koju je imala kao dete.

Princezu je do oltara otpratio otac, princ Endru.

Venčanje princeze Judžinije može da počne: Prve gošće – bivše ljubavi princa Harija (foto)

Princeza Judžinija (28) je druga kćerka trećeg kraljičinog deteta, princa Endrua i Sare Ferguson, vojvotkinje od Jorka. Ona je trenutno deveta u redu za britanski tron.

Veridba princeze Judžinije: Raskošan prsten po ugledu na slavne princeze (foto)

Poput svoje starije sestre princeze Beatris, ni Judžinija ne obavlja zvanično kraljevske dužnosti, već radi kao direktorka jedne umetničke galerije u Londonu.

Princeze Beatris i Judžinija: Modni okršaj Elizabetinih unuka

Svog supruga upoznala je u jednom restoranu gde je radio kao konobar. Sada radi kao zastupnik brenda "Kazamiga" tekile koji je pokrenuo američki glumac Džordž Kluni.