Napad na bivše predsednike: Eksplozivna naprava poslata na adresu Klintonovih i Obame

Autor:

24.10.2018 17:50

Foto:

Foto:



Jedan američki zvaničnik je rekao da je "funkcionalna eksplozivna naprava" poslata na adresu nekadašnjeg predsednika SAD Bila Klintona i njegove žene Hilari, bivše državne sekretarke i kandidatkinje za predsednicu, u predgrađu Njujorka. Eksplozivna naprava poslata i na adresu bivšeg predsednika Baraka Obame.

Da se zna ko je zvezda: Mišel i Barak Obama ukrali šou Bijonse i Džej Ziju (video)

Taj zvaničnik je rekao da se veruje da je pronađeni eksploziv povezan s onim koji je u ponedeljak pronađen na imanju milijardera Džordža Soroša.

Mišel i Barak Obama: Zašto bivši američki predsednik nije zadovoljan svojim izgledom

Tajna služba je danas saopštila da su njeni agenti otkrili pakete u kojima su bile "moguće eksplozivne naprave", poslate Obami i Klintonovima. Saopšteno je da ni Klinton ni Obama nisu dobili pakete a nisu bili u opasnosti zbog procedura provere.

Ne želi da govori o seksualnoj aferi: Monika Levinski odjurila sa intervjua zbog pitanja o Klintonu (video)

Takođe, medijska kuća CNN je saopštila da je njeno sedište evakuisano zbog sumnjivog paketa. Bela kuća osudila je pokušaje napada na bivše predsednike SAD.

 - Ti akti terora su odvratni i svi odgovorni će biti sudski gonjeni. Tajna služba SAD i druge agencije istražuju slučajeve i preduzeće sve neophodne mere da bi zaštitile sve kojima te kukavice prete - rekla je portparolka Sara Hakabi Sanders.

Maja Gašić

Autor