Specijalni gost Žika Todorović: Tradicionalni koncert povodom godišnjice smrti Milana Mladenovića

Autor:

02.11.2018 17:50

Foto:

Foto:



Tradicionalni beogradski koncert povodom godišnjice smrti Milana Mladenovića, "Deca iz vode / EKV tribute band project" sa gostima održaće se 3. i 4. novembra u Dorćol platzu od 20:30h.

Pesnik istine, bola i ljubavi: Milan Mladenović bi danas napunio 60 godina

Specijalni gost koncerata je Srđan Žika Todorović. Žika je u EKV-u bio od 1987. do 1990. godine i sa bendom snimio dva studijska albuma “Ljubav” i “Par godina za nas” koji se smatraju najuspešnijim periodom u radu "Ekatarine Velike". Pre toga Žika je svirao bubnjeve u "Disciplini Kičme", a ranije i u nekoliko beogradskih novotalasnih grupa. Sa EKV je stekao punu afirmaciju i veliku popularnost. Nakon pauze od preko dve decenije, tokom kojih se u potpunosti posvetio glumi, svi zaljubljenici u pesme EKV-a moći će da ga vide, čuju i pozdrave uživo.

Sećanje na “dečaka iz vode”: Na današnji dan napustio nas je Milan Mladenović

Na repertoaru "Dece iz vode" su najveći hitovi i najbolje pesme sa svih albuma EKV-a, kao i prvenca Katarina II i najpoznatije pesme od Šarla Akrobate.

Nikada objavljeni snimak grupe EKV: Zatvaranje “Kruga”

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dorcol Platz (@dorcolplatz) дана 30. Окт 2018. у 10:59 PDT

- Pored Žike imaćemo još nekolicinu gostiju a pre koncerta imaćete priliku da vidite spotove i fotografije koje su uradili članovi "Deca iz vode" (udruženje poštovalaca i ljubitelja grupe EKV) kao i kratki TV film "Dečak iz vode" - poručuju iz benda.

Maja Gašić

Autor