Federer pred meč sa Novakom: Moram nešto da učinim

Autor:

03.11.2018 14:00

Foto:

Foto:



Naš najbolji teniser Novak Đoković plasirao se juče u polufinale mastersa u Parizu nakon pobede nad Marinom Čilićem. Novi protivnik danas  u 16.30 h biće mu Rodžer Federer, ljuti rival sa kojim je dosada odigrao 46 mečeva, od kojih je 24 bilo u korist Srbina.

Novak Đoković porazio Čilića, polufinale s Federerom

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RTS Internet portal (@rtsportal) дана 3. Нов 2018. у 4:08 PDT

Nakon povrede lakta i operacije, Novak se vratio u odličnu formu pto potvršđuju i sjajni rezultati koje je ostvario poslednjih meseci, a među kojima su i dve grend slem titule, na Vimbldonu i US openu.

Ponovo je broj 1: Emotivnom fotografijom Novak poslao snažnu poruku (foto)

- Želim da odigram dobro. Pokušaću da pobedim, znam da je on u fantastičnoj seriji i biće veoma teško. Ali nemam šta da izgubim, i ja volim ovu vrstu podloge, kao i igranje u dvorani. Imao sam uspehe u takvim uslovima jer sam osvojio Roterdam i Bazel - izjavio je Federer posle pobede nad Keijem Nišikorijem.

Budući da je Rafael Nadal otkazao učešće na turniru, Švajcarac nema dilemu ko je najbolji najbolji igrač na ATP turniru.

Đokovićev uspešan start u Parizu: Pobeda u senci Novakovog humanog gesta o kome svi pričaju

- Spreman sam da nešto učinim, ali jasno je da moram da igram zaista dobar tenis, jer Novak od vas to zahteva. Ne radi se samo o pogađanju servisa ili riterna, on neprestano od vas traži da nađete rešenje. Odbrana mu je na odličnom nivou, servisi konstatno dobri, tako da će biti teško - zaključio je Švajcarac.

Maja Gašić

Autor