Nikol Kidman: Moja deca su odlučila da budu sajentolozi, a moj zadatak je da im pružim ljubav

Autor: Svetlana Stojaković

08.11.2018 19:15

Foto:

Foto:Glumica Nikol Kidman kaže da je prihvatila činjenicu da su njena usvojena deca iz prvog braka sa Tomom Kruzom sajentolozi i dodaja da to što o njima ne govori u javnosti ne znači da nije bliska sa njima, prenose australijski mediji.

Nikol Kidman: Konačno sam dočekala da mogu ponovo da pomeram lice

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nicole Kidman (@nicolekidman) дана 4. Нов 2018. у 2:38 PST

Nikol Kidman je u intervjuu za magazin WHO, rekla da možda u javnosti toliko ne iznosi svoj privatni život, ali da to ne znači da nije bliska sa svoje dvoje usvojene dece.

Kit Urban o mračnoj prošlosti i paklu droge: Nikol je u moj život stigla kao anđeo s neba

-Veoma sam privatna po pitanju svega toga. Moram da štitim sve te odnose. Stopedeset procenata sam sigurna da bih se odrekla svog života zbog svoje dece jer je to moja svrha - rekla je.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nicole Kidman (@nicolekidman) дана 7. Јул 2018. у 1:15 PDT

Sa mamom pred kamerama: Ćerke Nikol Kidman gostuju u hit seriji

Ona je podržala i odluku Izabel i Konora, sada u dvadesetim godinama, da ostanu u Sajentološkoj crkvi, u kojoj je i njihov otac Tom Kruz.

Tom Kruz i Nikol Kidman: Sve o fatalnom susretu i pravom razlogu razvoda

-Sposobna su da samostalno donose odluke. Odlučili su da budu sajentolozi i moj zadatak kao majke je da ih volim - rekla je i dodala:

-Ja sam primer takve tolerancije i to je ono u šta verujem - da bez obzira šta vaše dete radi, dete treba da ima ljubav i mora da zna da će ta ljubav uvek biti dostupna i da sam otvorena za njih.

Ljubav koja je odolela svim izazovima: Kako su Kit Urban i Nikol Kidman proslavili 11 godina braka (foto/video)

Kidmanova je optužena da zanemaruje stariju decu jer ih nije pomenula u govoru za nagradu Zlatni globus u januaru ove godine. Ona je tada pričala o ljubavlju svoje dvoje mlađe dece koje ima sa suprugom Kitom Urbanom. To je uradila i na Emiju u septembru 2017. godine, kada je samo pomenula mlađu decu.