Presrećni roditelji: Porodila se Ivana Maksimović Anđušić, ponosni tata slavi (foto)

Autor:

09.11.2018 09:29

Foto:

Foto:



Olimpijska vicešampionka u streljaštvu Ivana Maksimović Anđušić (28) i njen suprug, košarkaš Danilo Anđušić (27) postali su roditelji.

Ivana je danas na svet donela sina, a porođaj je protekao po planu. Ime nasledniku nisu dali, te će naknadno doneti odluku.

Ivana Maksimović Anđušić i Danilo Anđušić: Zajedno prolazimo kroz trudnoću i odbrojavamo dane do rođenja našeg sina

Kako je nedavno Danilo rekao za magazin "Gloria" izvojili su nekoliko favorita, ali još to nije ono pravo.

-Otkad planiramo dete, pričamo o imenima za devojčicu, imamo ih na stotine. A za dečaka je tek nekoliko u opticaju - rekao je za naš magazin Danilo koji večeras slavi rođenje naslednika koji je stigao malo pre termina.

Pre nekoliko dana srpska šampionka podelila je fotografiju na društvenim mrežama, na kojoj je njen trudnički stomak u prvom planu, uz emotivnu poruku kojom je otkrila da jedva čeka da upozna svog naslednika.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Poslednji mesec našeg jedinstvenog i nezaboravnog putovanja otvaramo na nama svojstven način. U ovu sliku je utkano neizmerno mnogo ljubavi, nežnosti, brige i iščekivanja. Sitno odbrojavamo dane kada ćemo najzad upoznati našeg mališu???⏳? Veliko hvala @mirkotabasevic što je naše želje pretvorio u najlepše slike do sada koje će nas zauvek sećati na period naše prve trudnoće❣️? • • • #welcome #november #pregnancydiary #momtobe #expecting #babyboy #comingsoon #9monthspregnant #futureparents #love #happiness #powercuple #maternityphotography #blackandwhite #photoshoot #specialmoment #capture

Објава коју дели Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) дана 1. Нов 2018. у 7:25 PDT

Ivana Maksimović: Istina je, čekam bebu

- Poslednjih mesec našeg jedinstvenog i nezaboravnog putovanja otvaramo na nama svojstven način. U ovu sliku je utkano neizmerno mnogo ljubavi, nežnosti, brige i iščekivanja. Sitno odbrojavamo dane kada ćemo najzad upoznati našeg mališu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) дана 28. Окт 2018. у 5:53 PDT

Ivana Maksimović Anđušić: Suprug me naučio kulinarskim cakama, najbolje kuvam po njegovim receptima

A kako je podnela trudnoću i da li se suočila sa strahovima od porođaja, obaveza i roditeljstva, Ivana je nedavno otkrila za "Gloriju".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) дана 5. Окт 2018. у 4:22 PDT

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić: Kuba i Meksiko za godišnjicu (foto)

-Jesam, naravno, mlada sam i sve ovo je za mene novo. Jeste da sam to želela veoma dugo, ali trudnoća i rođenje deteta nose najveću odgovornost. Sve kroz šta sam u životu prošla ne može da se meri sa ovim osećajem i onim koji će tek doći. Svesna sam kako je roditeljstvo velika stvar i da ćemo uskoro biti odgovorni za još jedno biće. Zato hoću da budem na visini zadatka. I plašim se, ali Danilo je taj koji drži ravnotežu, uliva sigurnost. Stalno mi govori kako ćemo mi sve to da organizujemo u hodu, lagano, da ne brinem. Na ruku nam ide što u okruženju imamo mnogo prijatelja sa malom decom, pa će nam i njihova iskustva pomoći. Da postoji neka škola roditeljstva, verovatno bismo svi bili najbolje mame i tate. Zapravo sve treba raditi po sopstvenom osećaju, znati šta se može, a šta ne. Toliko sam želela da postanem majka da mi ne pada napamet da sad sve olako shvatam, kao neke moje prijateljice koje su previše opuštene. Ubeđena sam da ćemo se super snaći i u ovim novim ulogama jer smo oboje odgovorni i dobro organizovani. Nema razloga da sad, kad nam se ostvarila najveća želja, budemo drugačiji.