Ceca Ražnatović u gostima kod prije i prijatelja: Bićemo srećna porodica

Autor:

14.11.2018 14:33

Foto:

Foto:



Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić uveliko planiraju svadbu, a juče je Cecin sin i zvanično zaprosio buduću suprugu. Kako tradicija nalaže, Bogdana je dobila i raskošan verenički prsten koji će, prema prvim planovima, zameniti burmom u junu sledeće godine.

Snajka zvanično verena: Ceca Ražnatović objavila radosne vesti i pokazala raskošan prsten na Bogdaninoj ruci (foto)

Ponosna mama Ceca nije odolela a da se lepim vestima odmah se ne pohvali mnogobrojnim prijateljima i fanovima na društvenim mrežama.

Ceca ženi sina: Veljko potvrdio vest o venčanju

Folk diva je pre par meseci upoznala roditelje svoje buduće snajke, a prvi suret je protekao više nego dobro.

– Bio sam kod Cece pre manje od mesec dana i tada sam upoznao celu porodicu. Ceca je prirodna, normalna žena i zaista smo oduševljeni koliko je kulturna. Tada smo se prvi put upoznali i tačno je, pričali smo o svadbi. Venčanje bi trebalo da bude sledeće godine, ali još uvek nisu precizirali datum, možda bude u junu. Nisam siguran i nemojte me držati za reč –  izjavio je sredinom oktobra otac buduće mlade, a sada je došao red da Rodići uzvrate gostomprimstvo.

Ceca ponosna na svoju decu: Ljubav i privrženost od najmlađih dana (foto)

Ceca je sa familijom posetila Bogdanine roditelje, a kako je ovaj susret protekao, za medije je otkrila majka buduće neveste - Danijela.

Svetlana Ceca Ražnatović o roditeljskim mukama: Bila sam prestravljena, Veljkove borbe nisu za mene

- Ugostili smo Ražnatoviće u našem domu. Divni su svi i sve je divno proteklo, a najbitnije je da su naša deca srećna. Bogdana i Veljko se mnogo vole i odrasli su mladi ljudi, te donose sami odluke, a mi smo tu da ih podržimo svi zajedno. Verujem da ćemo biti srećna porodica - rekla je Danijela Rodić za  "Blic".

Maja Gašić

Autor