Kejt i Hari se obožavaju: Zašto je vojvotkinja od Kembridža najbolja snaja na svetu

Autor:

25.11.2018 15:52

Foto:

Foto:



Odnos između supruge princa Vilijama i njegovog brata Harija oduvek je bio odličan. Budući da je mlađi sin princa Čarlsa imao svega 20-ak godina kada su Vilijam i Kejt počeli da se zabavljaju, nije čudo što mu je buduća snaja vrlo brzo postala nešto poput starije sestre.

Persijski tepisi i antikne lampe: Zavirite u dom Kejt Midlton i princa Vilijama (video)

Kada je sniman dokumentarac o životu njihove majke, Kejt je bila ta sa kojom su braća podelila najintimnija sećanja na tragično nastradalu Ledi Di.

Prinčevi Vilijam i Hari bez povlastica: Ponekad smo izostajali iz škole jer smo skupljali smeće

Pokloni koji razmenjuju uvek su originalni, a dok se javnost pita šta će ovog Božića Ketrin pokloniti Hariju (koji je u maju ove godine postao suprug a uskoro će biti i otac), britanski mediji su se prisetili jednog šarmantnog prazničnog dara od pre nekoliko godina...

Kejt Midlton: Omiljeni praznični aksesoar vojvotkinje od Kembridža (foto)

Naime, dok Megan Markl još uvek nije bila u Harijevom životu, duhovita vojvotkinja od Kembridža je deveru poklonila minijaturnu lutkicu "Grow Your Own Girlfriend" (uzgojite sopstvenu devojku). Neobična lutka veličine svega šest santimentara ukoliko se stavi u vodu sobne teperature može postići 600 posto svoje originalne veličine. A kad je se zasitite, potrebno je samo da je izvadite iz vode i vratiće se u prvobitno stanje.

Princ Hari u nezgodnom položaju: Odnos Megan i kraljice Elizabete nije idiličan kao što se misli

Inače, ove lutke su vrlo popularne u Velikoj Britaniji i najčešće se daruju  prijateljima koji nemaju sreće u ljubavi...

Maja Gašić

Autor