Božo Vrećo i Marko Louis snimili spot za pesmu "Pandora" (video)

Autor: Maja Gašić

03.12.2018 17:45

Foto:Iako se duetska pesma „Pandora“ sa Markom Louisom nalazi na prethodnom albumu Bože Vreća, zbog velike popularnosti pesme, umetnici, saradnici, i pre svega drugari, odlučili su da snime spot i ovu pesmu još više uveličaju.

- "Pandora" u mojoj pesmi nije samo mit, nije to samo pesma o prvoj ženi koju po mitologiji stvara Zevs i koja imenom kazuje da je "svime obdarena", nije to pesma samo o toj magičnoj kutiji iliti posudi pithisu koju ona nosi kao zaveštanje nade i ljubavi, svoj jedini miraz. Personifikacija je to najdubljih emocija, iskrenog i neuplašenog srca koje odlučuje koga će voleti, i u tom ljubavnom vrtlogu se dva srca i pronalaze bez da ih išta drugo veže, samo pripadanje i osećaj beskrajne ljubavi i bliskosti. Spot smo snimali u Beogradu, režiju potpisuje Dragan Jereminov, a saradnja sa Markom Louisom se sa mog četvrtog albuma prenela i na peti album „Melek“ i divno je to prijateljstvo i sinergija koju dajemo jedan drugom svaki put kad radimo zajedno - istakao je Božo Vrećo.

Publika će uživati u Božinom anđeoskom glasu 15. decembra u Sava centru, a Marko Louis posle rasprodanog prvog koncerta je zakazao novo druženje za 16. decembar u Domu omladine.

Maja Gašić

Autor