Nije ni sanjala da će imati ovakav život: Mišel Obama ima nekoliko saveta za Megan Markl

Autor:

04.12.2018 15:19

Foto:

Foto:



Bivša glumica Megan Markl u maju se udala za princa Harija i tako postala deo britanske kraljevske porodice. A bivša prva dama Amerike Mišel Obama dala joj je nekoliko mudrih saveta o prilagođavanju na život u kome će biti u centru pažnje svetske javnosti, prenosi BBC.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle (@hrhofsussex) дана 3. Дец 2018. у 11:50 PST

-Kao i ja, Megan Markl verovatno nije ni sanjala da će imati život poput ovog. Pritisak koji osećate ponekad može biti prevelik. Moj najveći savet bi bio da Megan sebi da dovoljno vremena pre nego što nešto izgovori ili uradi - rekla je gospođa Obama za Good Housekeeping Magazine.

Iskreno o kraljevskoj porodici: Šta Sara Ferguson stvarno misli o Megan i Kejt

Osim toga, supruga Baraka Obame je takođe poručila vojvotkinji od Saseksa kako ne treba da obraća pažnju na natpise iz žute štampe kojih će uvek biti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Michelle Obama (@michelleobama) дана 17. Нов 2018. у 8:40 PST

Memoari Mišel Obame: Sve o ljubavi sa bivšim predsednikom, spontanom pobačaju i veštačkoj oplodnji

Mišel Obama je bila inicijator mnogih pozitivnih procesa tokom osam godina u Beloj kući, s posebnim osvrtom na ishranu i zdravlje dece.

Megan Markl: Zašto je asistentkinja vojvotkinje od Saseksa u suzama dala otkaz

-Prvih nekoliko meseci sam provela u Beloj kući uglavnom brinući o ćerkama, starajući se za njihov dobar početak u školi i stvaranje novih prijateljstava pre nego što sam odlučila da krenem u neki ambiciozniji posao - nastavila je Obama, navodi klix.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Michelle Obama (@michelleobama) дана 4. Авг 2017. у 7:42 PDT

Megan Markl se već uključila u nekoliko humanitarnih projekata otkako je postala kraljevska nevesta, a među njima se izdvaja kuvanje za one koji su ostali bez svojih domova u požaru u Grenfelu.

Kejt Midlton i Megan Markl: Ima li netrpeljivosti među jetrvama?

Harijeva supruga trebalo bi da se porodi na proleće, a nedavno je najavljeno kako će se prinčevski par preseliti u novi dom u blizini zamka Vindzor. Ovaj potez izazvao je mnoge kontroverze, a na naslovnicama svetskih tabloida našla se priča kako su Megan Markl i Kejt Midlton u svađi.