Lena Kovačević ponosna na uspeh tate Dušana: On je fantastičan otac i muž, deda, prijatelj

Autor:

21.12.2018 17:21

Foto:

Foto:



Dramskom piscu Dušanu Kovačeviću (69) danas je uručena nagrada za životno delo od strane Udruženja filmskih umetnika Srbije, a ovim povodom se njegova ćerka Lena Kovačević oglasila na društvenim mrežama.

Jedna od naših najpoznatijih džez pevačica napisala je dirljivu pismo u kome je otkrila malo poznate detalje iz njihovog porodičnog života.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) дана 21. Дец 2018. у 6:14 PST

- Kakav važan i lep dan! Danas je Udruženje filmskih umetnika Srbije dodelilo važne nagrade, a nagradu za životno delo dobio je moj tata Dušan Kovačević. Najveće dostignuće koje nije napisano na parčetu papira je činjenica da je pre svega uvek fantastičan otac i muž, deda, prijatelj, ono najbolje u čoveku što postoji, od kada sam dete, pronalazila sam u njegovim očima. Poseduje srce koje uvek brine o onima koje voli, koje poznaje i ne poznaje. Bolovao je tuđe bolove i celog života uz puno empatije brinuo o ljudima, ali i životinjama... (hranimo ptice, mačke, kučiće), a kao mala anegdota, on ima ogromne fanove i među golubovima koje svakog prepodneva i predveče hrani. Čitavo jato ptica kada ga ugleda (u autu ili van auta) se diže u vazduh i prati ga. Dokument postoji - čuvamo ga. Čuvajmo jedni druge - napisala je ponosna ćerka.

Maja Gašić

Autor