Njena verzija priče: Demi Lovato o kobnoj noći u kojoj je umalo umrla

Autor:

24.12.2018 15:40

Foto:

Foto:



Pop zvezda Demi Lovato koja je letos jedva izbegla smrt usled predoziranja heroinom, oglasila se prvi put na društvenim mrežama i ispričala svoju verziju priče.

Demi Lovato: (Ne)želi kuću u kojoj se predozirala

Vlasnica hitova "Skyscraper", “Sorry, Not Sorry" i mnogih drugih, kroz nekoliko objava potvrdila je da je već duže vreme trezna, ali i da je pogađaju natpisi u novinama.

Demi Lovato nakon rehabilitacije: Nova strast (foto)

- Volim svoje obožavaoce, ali prezirem tabloide. Ne verujte u sve što pročitate. Napisaće sve samo da bi prodali priču. Bolesno.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана 4. Дец 2018. у 2:58 PST

Pevačica koja se od rane mladosti bori sa ansioznošću, depresijom, kao i poremećajem u ishrani, odlučila je da stane na put spekulacijama o svom zdravlju.

 

Čeka je dug oporavak: Demi Lovato ide na odvikavanje od alkohola i narkotika

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана 19. Јул 2018. у 3:40 PDT

- Ako osećam da nešto treba da kažem, ja ću to reći. Prestanite da pišete o mom oporavku. Trezna sam i zahvalna sam što sam živa i brinem o sebi - istakla je Demi.

 

- Jednoga dana ću ispričati svetu šta se zaista desilo, zbog čega se desilo i kakav je moj život danas. Ali, dok ne budem spremna da to podelim sa svetom, molim da prestanete da se mešate i izmišljate stvari o kojim ništa ne znate. Još uvek mi jepotrebno vreme i prostor da zacelim. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана 26. Јун 2018. у 3:00 PDT

Pevačica je dodala i da nema potrebu da bilo kome šta objašnjava.

 

Prebrodila krizu: Demi Lovato se probudila nakon predoziranja

- Imam osećaj da treba da raščistim neke glasine, ali ne dugujem nikome ništa, tako da neću to uraditi. Moji obožavaoci treba da znaju da radim na sebi i da sam im zahvalna na podršci - napisala je Lovato.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана 20. Јун 2018. у 7:21 PDT

- Osećam se blagosloveno što imam priliku da ovo vreme provedem sa porodicom, da se opustim, poradim na svom umu, telu i duši i vratim se kad budem spremna. Na tome mogu da zahvalim mojim fanovima. Zatista sam zahvalna. Mnogo vas volim i hvala vam - zaključila je pevačica.

 

Maja Gašić

Autor