Jelena Veljača: Praznična idila sa ćerkicom i bivšim mužem (foto)

Autor:

25.12.2018 21:47

Foto:

Foto:



Hrvatska glumica Jelena Veljača se pre tri i po meseca preselila iz Zagreba u Beograd gde snima seriju "Pogrešan čovjek".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Veljača (@jelka12) дана 12. Нов 2018. у 6:24 PST

U srpskoj prestonici glumica živi sa trogodišnjom kćerkom Lenom koju je dobila u braku sa kolegom Draženom Čučekom. Jelena i Dražen su se nedavno razveli, ali i zagrebački glumac trenutno živi u Beogradu zbog posla, te mala Lena ima priliku da gotovo svakodnevno viđa oca.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Veljača (@jelka12) дана 22. Нов 2018. у 10:25 PST

O tome kako se snašla u Beogradu i da li joj se sviđa život u srpskoj prestonici, Jelena je govorila za magazin "Gloria".

Jelena Veljača: Život u Beogradu meni i Leni savršeno prija

-Beograd ima vajb koji meni odgovara. Volim haos velikog grada, užurban ritam, buku, čak i to što je na neki način prljav, mislim metaforično. Beograd u ovom trenutku doživljavam kao spoj Istanbula i Njujorka, što je možda romantična verzija, ali je moja. Pretpostavljam da tako mislim zato što živim na Dorćolu, dete mi tu ide u vrtić, pa sve utiske stičem kroz taj deo grada, Bajlonijevu pijacu gde kupujemo svako jutro.

A kako je kraj decembra i vreme praznika, glumica je odlučila da ih provede sa porodicom pa su ona i Lena otputovale u Zagreb, gde im se, sudeći po fotkama, pridružio i Čuček.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Veljača (@jelka12) дана 23. Дец 2018. у 5:07 PST

Idilične fotke Badnje večeri sa Draženom i ćerkicom potvrđuju da su bivši supružnici u odličnim odnosima i da im je Lenina sreća najvažnija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Veljača (@jelka12) дана 25. Дец 2018. у 6:01 PST

Jelena Veljača i Dražen Čuček u braku su bili tri godine. Veljača iza sebe ima još jedan brak, a njen prvi suprug bio je takođe zagrebački glumac Janko Popović Volarić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Veljača (@jelka12) дана 24. Дец 2018. у 12:49 PST

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Veljača (@jelka12) дана 24. Дец 2018. у 3:56 PST