Patrik Dempsi i Džilijan: Nakon 15 godina braka, zaljubljeniji nego ikada

Autor:

15.01.2017 13:37

Foto:

Foto:



Da su neke ljubavi jednostavno suđene da se dese i da opstanu uprkos svim izazovima, potvrđuje i priča holivudskog glumca Patrika Dempsija i njegove supruge Džilijan.

Par je pre dve godine najavio da se razvodi nakon 15 godina braka, i dok su kao zvaničan razlog naveli "nepomirljive razlike", što je uobičajena fraza kojom se zvezde koriste kada ne žele da svoj "prljav veš" iznose u javnosti, nezvanično se šuškalo o Patrikovoj aferi sa dalekom mlađom koleginicom.

Glumac otkrio kako je uspeo da spase brak

Zahvaljujući ulozi šarmantnog doktora Dereka Šeparda u hit seriji "Uvod u anatomiju", Patrik je preko noći postao miljenik žena širom sveta, ali rastanak od Džilijen mu je donekle pokvario reputaciju. Mišljenje javnosti je bilo da mu je slava udarila u glavu i da je zbog toga ostavio suprugu koja ga je nesebično podržavala dugi niz godina.

Izgleda da se holivudski zavodnik se prizvao pameti, pa je tako odlučio da ponovo osvoji Džilijan i uradi sve što je potrebno da povrati nju i svoju porodicu.

Romansa na snimanju filma “Beba Bridžit Džons”

Danas, nekih pola godine nakon pomirenja, oni su zaljubljeniji nego ikada. Nekada orjentisan isključivo na svoju karijeru, sada Patrik redovno na društvenim mrežama objavljuje poslovne uspehe svoje supruge, mejkap umetnice, na koju je izuzetno ponosan.

Pre dva dana glumac je sa suprugom proslavio 51. rođendan u Milanu, a gospođa Dempsi nije odolela da na svom Instragam profilu objavi zajedničku fotografioju koja jasno govori koliko su zaljubljeni.

Happy birthday to my hubs ?@patrickdempsey and all of the wonderful people of Milan who helped to celebrate!

A photo posted by Jillian Dempsey (@jilliandempsey) on Jan 12, 2017 at 6:11pm PST

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading