Isidora Bjelica: Dok su druge devojčice mirno spavale, ti si negovala bolesnu majku

Autor:

16.01.2017 15:47

Foto:

Foto:



Jedna od najtiražnijih srpskih spisateljica Isidora Bjelica posledje tri godine nalazi se pred ozbiljnim zdravstvenim iskušenjem. Kroz tu tešku borbu najveću podršku joj pružaju porodica, suprug Nebojša Pajkić, sin Lav  Grigorije i ćerka Vila Evanđelina.

Dirljivo, potresno i inspirativno: Čestitka Isidore Bjelice će vam naterati suze na oči

Danas Vila puni 15. godina pa joj je Isidora uputila reči koje su mnogima naterale suze na oči.

- Mila moja tufnice, srećan ti 15. rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvek uz tebe... Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge devojčice mirno spavale, ti si noći i noći negovala bolesnu majku. Dok su druge devojčice odlazile na sport ti si sate i sate sedela na hemioterapijama,a li mila moja kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam doneo srećan život u zdravlju i izobilju. Naučile smo obe da u ovom krhkom palom svetu satkanom od nesavršenstva nema jače sile od ljubavi. Naučile smo da je sve prolazno i nestaje, a samo ona postaje jača sa svakom nevoljom i nesrećom. I zato budi radosna i spokojna, devojčice moja, voli te tvoja mama najviše u svim svetovima.

Njihove priče su inspirisale mnoge: Poznati koji su vodili bitku sa opakim bolestima

Ova emotivna poruka je dirnula mnoge pa su pored čestitki i lepih želja za 15 rođendan Vile Evanđeline uputili podršku Isidori da se što pre oporavi.

Komentari. (0)

Loading