Lidija Vukićević otkrila tajne sa snimanja "Boljeg života", kao i koliko su bili plaćeni

Autor: Maja Gašić

19.01.2017 14:05

Foto:

Foto:Pre 30 godina, 6. januara 1987. godine emitovana je prva epizoda najgledanije domaće serije “Bolji život”. Iako je odavno završena, serija je zahvaljujući brojnim reprizama i dalje među gledanijim tv programom.

Glumica Lidija Vukićević, koja je igrala Violetu - ćerku Gige i Emilije, u razgovoru za emisiju "Scena" otkrila je neke manje poznate detalje sa snimanja, kao i zašto je ova serija nakon toliko godina i dalje izuzetno popularna.

Emilija i Giga o tome kako bi izgledao Bolji život 30 godina kasnije 

- Ako je nešto istinito, ako je nešto zaista realno prikazano, naravno i kvalitetno, onda to traje sve vreme i traje posle 30 godina. Ništa nije zavijeno, o bilo kom problemu da se javi to je primenjivo i dan-danas - rekla je glumica.

Ceca Bojković: Bolji život nema nastavak, možemo samo da čuvamo uspomene

S obzirom na to da je snimanje serije trajalo pet godina, logično je bilo da se između glumaca razvilo prijateljstvo.

- Glumci su bili jako odgovorni, niko nije smeo da prekine scenu... Snimanje je trajalo pet godina i svaki dan smo se viđali, mi smo znali da posle snimanja sednemo zajedno negde i ostanemo do ujutru - dodala je.

Budući da se već godinama polemiše o honorarima glumaca, što na televiziji, što u pozorištu, Lidija je otkrila kakva je situacija bila pre 30 godina.

- Za "Bolji život" vezano... Mi smo bili dobro plaćeni - kratko je izjavila glumica.

Malo se svadjamo,malo se slikamo za ,,Blic''i mnogo se volimo,Beca,Edi,Lea??????❤️❤️❤️

A photo posted by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Nov 3, 2016 at 9:25am PDT

Vukićevićeva se prisetila i kakva je atmosfera vladala na setu, koliko je tu smeha i zabave bilo...

- Kad se ugase kamere, sigurno je mogao dupli "Bolji život" da se napravi. Jer, tamo je stvarno vladala jedna apsolutno pozitivna atmosfera. Na primer, Bjelogrlić je stalno govorio, njegova najčešća rečenica je bila: "Jao, kakve su ribe keva i sestra". Dosta smo se smejali. Ceca Bojković počne da priča vic, pa zaboravi, nikad nije znala da ispriča kraj. A Marko je uvek govorio: "Nemoj Svetlana ti da pričaš", a mi onda prasnemo u smeh... 

Gde je nestala Violeta? Lidija Vukićević o stavu koji je skupo koštao

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading