Povratak Mile Jovović: Uskoro premijera filma "Pritajeno zlo: Konačno poglavlje"

Autor:

20.01.2017 16:48

Foto:

Foto:Za samo nedelju dana u bioskope nam stiže poslednji deo filmske franšize koju smo pratili punih 15 godina na bioskopskim platnima širom sveta: "Pritajeno zlo: Konačno poglavlje".

Reč je o šestom nastavku popularnog serijala snimljenog prema istoimenoj video igri koja se prvi puta pojavila 1996. godine, a koja je od tada doživela pravu eksploziju ne samo u svetu video igara, već i na ostalim medijima uključujući niz igranih filmova, animiranih serijala, stripova, knjiga i novela.

Glavnu ulogu u svih šest filmskih nastavaka tumači prekrasna Mila Jovović čiji će se lik Alis u poslednjem poglavlju serijala konačno obračunati sa zlokobnom korporacijom Ambrela. Ovim putem predstavljamo vam bioskopsku najavu za ovaj horor koga u domaćim bioskopima očekujemo 26. januara 2017. godine!

Radnja filma "Pritajeno zlo: Konačno poglavlje" nastavlja se tačno tamo gde je prethodni film „Pritajeno zlo: Osveta“ završio. Alis (Jovović) jedina je preživela nakon okršaja ljudi protiv živih mrtvaca. Odlučna da jednom zauvek zaustavi i u potpunosti uništiti korporaciju Ambrela, Alis se vraća u Rakun Siti – mesto gde je njena noćna mora počela. I dok zlokobna korporacija okuplja sve svoje snage za konačni udarac ostatku preživelih nakon apokalipse, Alis će morati da sakupi svu svoju snagu kako bi se oduprla zlu koje preti da uništi čitavu planetu...

Filmski serijal "Pritajeno zlo" do sada je na svetskim bioskopskim blagajnama zaradio preko milijardu dolara što ga čini jednom od najprofitabilnijih franšiza u istoriji. Prema ovoj najavi sigurno je da nas očekuje nova doza fantastičnog spektakla prepunog adrenalinske akcije i vrhunskih specijalnih efekata uz uvek raspoloženu Milu Jovović. Uz Milu u ostalim ulogama pojavljuju se Ali Larter, Šan Roberts, Rubi Rouz, Vilijam Levi i Ian Glen.

Film je režirao obožavateljima franšize već dobro poznati Pol V. S. Anderson (reditelj prvog filma „Resident Evil“, ali i reditelj hitova „Alien protiv Predatora“, „Tri musketara“ i „Pompeja“).

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading