Nema sreće u ljubavi: Skarlet Johanson se ponovo nakon dve godine braka razvodi

Autor:

26.01.2017 10:29

Foto:

Foto:



Epidemija razvoda u Holivudu izgleda da ne jenjava. I još jedan poznati par - glumica Skarlet Johanson (32) i njen suprug Roman Dorijak odlučili su da nakon dve godine stave tačku na brak.

Glumica je nedavno učestvovala na maršu u Njujorku, a svi su primetili da ne nosi burmu. To je samo potvrdilo ono što se već davno naslućivalo, a to je da je njihovoj romansi došao kraj.

"I ask you to support ALL WOMEN and our fight for equality in ALL THINGS" #womensmarch

A video posted by Scarlett Johansson (@seriouslyscarlett) on Jan 21, 2017 at 7:36pm PST

Još letos je za "People magazine" izvor blizak paru potvrdio da su se glumica i novinar rastali, a očigledno je da su sada rešili i da zvanično okončaju brak.

- Ovo sam očekivao već neko vreme. Veza Romana i Skarlet, po meni, nikada nije imala smisla. Oni jednostavno nisu u ravnopravnom odnosu. Oduvek mi se činilo da nešto nije kako treba u njihovom odnosu - izjavio je bliski prijatelj francuskog novinara Dorijaka.

Inače, par se tajno večnao u oktobru 2014. godine, ubrzo nakon rođenja njihove ćerkice Rouz Doroti. U to vreme Skarlet je bila očarana suprugom i imala je samo reči hvale za njega.

- On je najpametnija osoba koju poznajem - izjavila je u aprilu 2015. za "Parade" - privukao me je njegov način razmišljanja, njegov osećaj za ironiju, način na koji posmatra stvari.

Ono što je glumica često isticala jeste i to da joj je Romanova podrška za vreme ozbiljnih porodičnih problema bila presudni trenutak da shvati da se zaljubila "preko ušiju".

ok but we all know the real reason for the divorce is sol #scarlettjohansson #RIPRomarlett

A photo posted by YA BOY ROSE DOROTHY (@scarlettingrid) on Jan 25, 2017 at 5:05pm PST

- On ume da me uteši i to mi je dovoljno. Uz njega se osećam sigurno, znam da me prihvata takvu kakva jesam.

Ipak, ni ova veza se nije srećno završila po lepu glumicu. Čini se kao da njeni brakovi i veze imaju određeni rok trajanja, a kako se pokazalo u prošlosti - taj vek je dve godine.

Naime, Skarlet je i sa glumcem Rajanom Rejnoldsom bila u braku isto dve godine, od 2008. do 2010.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading