Ko je zvezda Bele kuće, a nije Tramp? (video)

Autor:

26.01.2017 17:05

Foto:

Foto:



Na žalost većeg dela Amerike, Trampovi su se pre nekoliko dana uselili u Belu kuću. Cela porodica je na okupu, a sudeći po prvim slikama, čini se kao da su oduvek bili tamo.

Raskoš koji ni Holivud nije video: Haljine sa inauguracionog bala

Ćerka novoizabranog predsednika Donalda Trampa, Ivanka (35), objavila je na svom Instagram profilu kratak  video snimak iz Bele kuće, a čija glavna zvezda nije njen otac, već desetomesečni sin Teodor.

Blair House, DC #latergram

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Jan 23, 2017 at 7:12pm PST

Ivanka i njen suprug Džared Kušner imaju troje dece, petogodišnju ćerku Arabelu, trogodišnjeg sina Džozefa, a najmlađi Teodor će u martu napuniti godinu dana.

Found while packing: How amazing is this picture of me and my mom?! She looks stunning!

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Jan 18, 2017 at 6:26pm PST

Sve žene Donalda Trampa

Na video snimku, koji je Donaldova ćerka iz braka sa Ivanom Tramp objavila na društvenim mrežama, vidi se kako mali Teodor pokušava na "napravi prve korake", odnosno puzi po tepihu predsedničke rezidencije.

Sve vreme ga mama i sestra Arabela podržavaju i bodre, a već sada je očito da je Teodor jedan uporan mali dasa, možda baš po ugledu na dedu.

Goodnight! ?

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Jan 24, 2017 at 5:01pm PST

I dok cela Amerika negoduje zbog škakljivih izjava predsednika Trampa, ima i onih koji duhovito gledaju na aktuelne događaje.

Predsednici na testu inteligencije: Da li znate koliki IQ ima Donald Tramp?

U nameri da ismeju novoizabranog lidera SAD, komentarisali su kako se po ovom snimku vidi ko zapravo "vlada" Amerikom i da je Teodor glavna zvezda Bele kuće. Naravno, nije im promaklo da beba i predsednik Tamp imaju veoma slične frizure.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading