Originalan poklon Nede Ukraden unucima za rođendan

Autor:

28.01.2017 21:55

Foto:

Foto:



Da vreme neumitno prolazi najpre vidimo po deci koja, čini nam se, odjednom porastu. To je osetila i pevačica Neda Ukraden koja je proslavila rođendane svojim unucima. Bliznakinje Neda i Aleksandra su napunile pet godina, a unuk Dušan dve godine manje.

A photo posted by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Jan 25, 2017 at 3:07am PST

Porodična drama Nede Ukraden

Neverovatno. Ne mogu da verujem da je prošlo pet godina a kao da smo juče išli u porodišlište po dubokom snegu sa najvim strahom da li ćemo do njega doći, rekla je ponosna baka za Bulevar B92.

A photo posted by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Dec 5, 2016 at 12:35pm PST

Kako su rodjeni u par dana, proslava je bila zajednička.

Ovo je za mene zaista srećan dan. Ne može biti srećniji. To je trostruko slavlje. Snimila sam im pesmicu. To je dečija rođendanska pesma sa njihovim imenima, i to je moj poklon njima za rođendan- dodala je Neda.

A photo posted by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Aug 12, 2016 at 4:03pm PDT

Nedi je porodica na prvom mestu i upravo u njoj uvek pronalazi snagu.

– Mene je, pre svega, osokolila moja porodica. Dala mi je taj pozitivan stav. Imala sam dete o kome  je trebalo brinuti,imala sam i stare roditelje o kojima sam se brinula, tako da nije bilo mesta depresiji ili nekom očajanju. Morala sam da funkcionišem.I pesma mi je pomogla, rad mi je pomogao, rekla je pevačica, a prenosi alo.rs

A photo posted by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Nov 14, 2016 at 8:50am PST

Pevačica je nedavno prošla kroz jedan od najtežih perioda života. Zbog uznapredovale Alchajmerove bolesti morala je majku Anđu (92) da smesti u dom za lica kojima je neophodna stalna zdravstvena nega.

Komentari. (0)

Loading