Porodična drama Ljiljane Stjepanović: Zabrinuta zbog sinovljevog stanja

Autor:

29.01.2017 22:16

Foto:

Foto:



Istaknuta dramska umetnica Ljiljana Stjepanović (65) doživela je nesto čega se svi roditelji pribojavaju. Naime, njen sin Igor je zbog ozbiljnih povreda glave prevezen u Urgentni centar. On se okliznuo na pešačkom prelazu i tom prilikom je udario glavom o banderu.

Bisera Veletanlić: Pevaću dok sam živa

-Pustili su ga iz bolnice, sutra mora da ide ponovo na skener. Naprsla mu je lobanja. On je pao na pešačkom prelazu. Prelazio je ulicu, okliznuo se i pao. Na zebru se okliznuo i udario glavom o banderu. Sutra ide opet u bolnicu da mu snime glavu, rekla je vidno potresena Ljiljana Stjepanović za Pink.rs.

Ovo nije prva drama koju je srpska glumica preživela u poslednje vreme. Naime, Ljiljana tek što je odahnula nakon višemesečne brige za sudbinu unuka, bliznakinja Angeline i Dorotee, koje su prevremeno rođene u sedmom mesecu trudnoće.

-Zna se da su ženska deca mnogo žilavija i otpornija od muške, i pokazalo se da je zaista tako. Osećali smo veliki strah i strepnju da li će s njima biti sve u redu. Bog nam je darivao jedno malo čudo i posle nekoliko nedelja, kad su prebrodile krizu, počele su lepo da napreduju i ubrzo su dostigle svoje vršnjake, rekla je Ljiljana nedavno za magazin "Gloria".

Dirljiv gest Milene Dravić: Zašto je Gagin čamac poklonila Šerbedžiji

Onda je tada istakla da su unuke njeno najveće blago i apsolutni smisao njenog života.

– Često kažem da me je mojim devojčicama Bog počastio. Oduvek sam volela žensku decu, a rodila sam dva sina. Neka su njih dvojica živi i zdravi, naravno, ali unuke su nešto posebno. I zaista sam mnogo vezana za sve njih, pre svih za Kseniju. Ona kaže da je to zbog toga što nju najduže poznajem, najstarija je. Kad ih ne čujem i ne vidim nekoliko sati, veoma mi nedostaju, baš ih se uželim i moram što pre da ih vidim, dodirnem. Imam njihove fotografije i snimke na telefonu, ali to nikako nije isto.

 

Komentari. (0)

Loading