Ranjena u srce: Maraja Keri posvetila pesmu bivšem verniku, a evo šta mu poručuje (video)

Autor:

30.01.2017 10:52

Foto:

Foto:



Kontroverzna pevačica Maraja Keri (46), koja je već poodavno poznata po ispadima u javnosti, a poslednjih meseci je bila na meti kritika zbog u najmanju ruku "lošeg" nastupa za Novu godinu, nedavno je raskinula milijarderom Džejmsom Pekerom (46).

Kao i većina umetnika, pevačica vanserijskog vokala pronašla je način da svoju patnju zbog ljubavnih jada i unovči. Kako je priznala gostujući u jednoj emisiji, okončanje veridbe sa australijskim biznismenom je potpuno skrhalo.

Prema pisanju stranih medija, Peker je bio taj koji je raskinuo, a razlog je bio Marajino preterano rasipanje novca, kao i to što je pokrenula sopstveni rijaliti šou "Marajin svet", a koji bi po njegovom mišljenju, mogao da mu ugrozi ugled ozbiljnog biznismena.

Bilo kako bilo, pevačica koja čini se da nikako nema sreće u ljubavi, svoju tugu i bol zbog rastanka pretočila je u pesmu. Numera simboličnog naziva "I Don't" (Neću), peva o nepoštovanju u vezi i tome da kad nekoga volite, ne želite da mu činite zlo.

‪#IDONT‬

A video posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Jan 29, 2017 at 7:16pm PST

 

- Jer, kada volite nekoga, ne ponašate se prema njemu loše, pokvarite sve lepo što ste imali. Verovatno misliš da ću ti se vratiti, ali neću, neću - peva Maraja u najnovijoj pesmi koja se zavrtela na američkim radio stanicam i svi prognoziraju da će biti veliki hit!

Ljubavni jadi očigledno nisu strani ovoj pop zvezdi, koja je već jednom prošla kroz bolan razvod sa glumcem i TV voditeljem Nikom Kenonom s kojim ima dvoje dece. O njihovom razvodu svi su pisali, a par se često prepucavao preko društvenih mreža.

Ipak, raskid sa Pekerom je prošao dostojanstveno, ali to ne umanjuje njenu tugu.

- Od kako sam završila turneju, posvetila sam se sebi, pokušavala sam da shvatim svoja osećanja i bol kroz koji prolazim. Sve to sam izrazila sroz svoju muziku. Jer kada ne dobijate dovoljno ljubavi od osobe koja bi trebalo da vas podržava i voli, zašto uopšte ostati u vezi? - ispričala je Maraja nakon raskida.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading