Hteli da zavaraju trag: Lopovi istopili ukradeni nakit Kim Kardašijan

Autor:

30.01.2017 20:14

Foto:

Foto:



Jedan od lopova koji je opljačkao Kim Kardašijan u oktobru prošle godine rekao je policiji da su sve delove nakita, osim njenog verničkog prstena, rastavili, rastopili i prodali u Antverpenu, piše francuski list Le Monde.

- Doneli smo odluku da rastopimo nakit kako nam policija ne bi ušla u trag. Jedan od nas se pobrinuo za to", rekao je lopov policiji.

Ko je smaknuo sa trona kraljicu selfija – Kim Kardašijan?

Međutim, nisu sve prodali. Njen dijamantski verenički prsten je netaknut, ali još uvek nije poznato kod koga se nalazi.

- Bojali smo se da prodamo prsten, jer je kamen veoma lako uočiti", rekao je on i dodao kako im je, nakon što se Kim hvalila nakitom na društvenim mrežama, pljačka bila "neodoljiva", a nije je bilo teško isplanirati jer je fanove preko društvenih mreža konstantno obavještavala o tome gde se nalazi.

- Stalno se hvalila nakitom koji poseduje. Njen Instagram profil je pun fotografija na kojima pozira sa dijamantskim ogrlicama - rekao je Al Omar koji je negirao korištenje oružja tokom pljačke.

Zbog pljačke u kojoj je Kim Kardašijan oštećena za blizu 80 miliona dolara uhapšeno je devet muškaraca i jedna žena.

Kim Kardašijan: Oduvek sam želela da budem domaćica

Najpoznatija starleta na svetu, opljаčkana je, početkom oktobra prošle godine, pod pretnjom oružjem u privatnom apartmanu u Parizu. Do pljačke je došlo u ranim jutarnjim časovima, kada je pet naoružanih muškaraca, čiji identitet za sada nije poznat, upalo u apartman u kom je odsela američka TV zvezda, koja je u francuskoj prestonici boravila kako bi prisustvovala Pariskoj nedelji mode.

Komentari. (0)

Loading