Jelena Jevremović nakon bolnog gubitka: Njene reči ljubavi i nade će vas inspirisati

Autor:

31.01.2017 19:39

Foto:

Foto:



Nešto više od dve nedelje nakon smrti muzičke legende Mikija Jevremovića, njegova ćerka, njegova naslednica Jelena Jevremović Nedeljković pronalazi snagu da i u najbolnijim trenucima vidi lepšu stranu života. Jer ljubav je ta koja leči...

Preminuo Miki Jevremović

O tome koliko joj je teško, to samo ona zna, ali sudeći prema onome što Jelena deli sa svojim prijateljima da društvenim mrežama, jasno je da joj besuslovnu ljubav i podršku pruža suprug Predrag.

- Kada zaboraviš da dišeš, tu je ljubav - kaže Jelena.

Putuj s anđelima: Jelena se dirljivim rečima oprostila od oca

Na svom Fejsbuk profilu, Jelena je objavila dirljivu sliku na kojoj je u zagrljaju supruga Predraga, čija ljubav, kao i ljubav njihove dece, joj pružaju utehu i motiv da sa osmehom korača kroz život.

Kao i većina ljudi koji se suočavaju sa tugom i bolom nakon velikog gubitka, i Jelena utehu pronalazi u ljubavi, prvenstveno osoba koje je okružuju. Svoje misli i osećanja pretočila je u dirljive reči koje je objavila na svom Fejbuk profilu, a koje će mnoge inspirisati.

Beograd mu se odužio: Miki Jevremović će počivati u Aleji zaslužnih građana

- Pa šta ako je došlo neko ludo vreme?! Ja i dalje verujem u osećaj sreće uz drhtaje srca od jednog, naizgled, običnog pogleda. Verujem u lepotu plesa na kiši i čari rađanja zore. Verujem da možemo izgubiti dah ćutke, bez reči... samo pri pomisli na posebnu osobu. Možda sam blesava, ali ne želim da iz sebe iskorenim empatiju, neću da uništim filantropa koji mi čuči u duši i čeka neko bolje sutra. Želim da volim punim plućima, da radost i patnju pokazujem svetu bez ustezanja, bez bojazni da ću biti neshvaćena. Pa šta ako je došlo neko ludo vreme?! Mi možemo promeniti vreme, ne dajući mu da ono promeni nas...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading