Gavin Rosdejl o razvodu sa Gven Stefani: To je bio najgori period mog života

Autor:

03.02.2017 19:50

Foto:

Foto:Muzičar Gavin Rosdejl  poznat je po tome da privatni život drži daleko od očiju javnosti. Ipak neočekivani razvod od planetarno popularne pevačice Gven Stefani postavio ga je u centar medijske pažnje.

On je tek nedavno progovorio o bračnom brodolomu - To je najgori period mog života. Ako se miljenica Amerike razvede od vas onda ste u ozbiljnom problemu. Gven je majka moje dece i jedna od najneverovatnijih devojaka na svetu- rekao je Gavin za jedan ugledan američki medij.

Dru Barimor posle razvoda: Usamljena sam, ali neću dečka preko interneta

A photo posted by divorcecourt (@divorcecourt) on Jan 25, 2017 at 4:26pm PST

Par se upoznao 1995. godine, a venčali su se sedam godina kasnije. Nakon 13 godina braka Gven je podnela zahtev za razvod.

Kod koga se Bred Pit uselio posle razvoda?

-Iako je odluka o razvodu zajednička, ostaćemo partneri u roditeljstvu koje ćemo zajednički obavljati, jer smo oboje posvećeni odgoju svoje dece, izjavio je poznati par. Kao razlog su naveli nepomirljive razlike.

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on Sep 16, 2016 at 6:56pm PDT

Kasnije je otkriveno da je pevačicu suprug varao sa dadiljom koja je čuvala njihova tri sina.

-Tada sam se osećala poniženo i bezvredno u svakom smislu. Bilo je jako neugodno. Jednostavno sam potonula i morala sam da se zaustavim. Srećom, spas sam našla u muzici, rekla je Stefani nakon razvoda.

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on Mar 1, 2016 at 11:55pm PST

 

Komentari. (0)

Loading