Supruga ga javno osramotila: Zbog čega se Rajanu Rejnoldsu smeje ceo Holivud

Autor:

05.02.2017 11:39

Foto:

Foto:



Trenutno jedan od najpopularnijih glumaca u Holivudu, Rajan Rejnolds već pet godina je u srećnom braku sa glumicom Blejk Lajvli.

Par, koji važi za jedan od omiljenijih u filmskoj industiji, ima dve ćerke, a glumac ne propušta priliku da naglasi koliko je zaljubljen su svoju suprugu i oduševljen očinstvom.

Pre nego što je upoznao Lajvli na setu filma "Green Lantern", ovaj zgodni Kanađanin je važio za velikog zavodnika. Bio je veren pevačicom Alanis Moriset, koja mu je nakod raskida posvetila album, zatim je u kratkom braku bio sa jednom od najlepšh glumica Holivuda – Skarlet Johanson, a šukalo se i o vezi sa Sandrom Bulok.

Nema sreće u ljubavi: Skarlet Johanson se ponovo nakon dve godine braka razvodi

Ipak, Blejk je bila ta koja mu je osvojila srce, a u intervjuu za "People", Rejnolds je ispričao kako je protekao njihov prvi sastanak.

Not happy at all... ☺️

Фотографија корисника Blake Lively (@blakelively) дана 10. Јан 2017. у 2:23 PST

- Davno pošto se snimanje filma "Green Lantern" završilo, Blejk i ja smo oboje bili singl i našli smo se na duplom sastanku, ali nismo nas dvoje išli kao par. Na žalost naših "partnera", između mene i Blejk ne da su sevnule iskre, već je buknuo vatromet, očigledno je bilo da smo se zaljubili jedno u drugo! – oduševljeno je tada ispričao Rejnolds.

Ipak, čini se da se sa njegovim viđenjem prvog sastanka ne slaže njegova supruga... I mada je na kraju "pala" na njegove čari, Blejk nije bila toliko oduševljena glumcem kako on tvrdi.

- Pa, možda je on osetio iskre i vatromet, ali ja zasigurno nisam – ispričala je kroz smeh glumica – Ne, zasita smo se lepo proveli, pričali smo o svemu i svačemu, ali zaista nisam osetila nikakav "udar groma", niti slično. Kod mene se ljubav prema Rajanu razvila iz prijateljstva, tek nekih godinu i po dana kasnije.


Ova izjava lepe glumice izazvala buru komentara na internetu, a zlobnici su jedva dočekali da se podsmevaju glumcu zbog pokušaja da ispadne "opasan dasa i zavodnik".
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading