Novi brend Lejdi Gage: Pop zvezda svoje vino posvetila teško bolesnoj prijateljici (video)

Autor:

07.02.2017 11:15

Foto:

Foto:



Pop zvezda Lejdi Gaga priprema svoj brend vina koji će se zvati  "Grigio Girls".

Firma svetske muzičke zvezde već je pripremila sve dozvole za proizvodnju vina, vinskih koktela i punčeva, a Lejdi Gaga odlučila da nove proizvode nazove po pesmi sa albuma  "Joanne" iz 2016. Američka pevačica napisala je ove stihove u čast svojoj prijateljici i saradnici Sonji koja se bori sa opakom bolešću.

LADY GAGA / JOANNE NEW ALBUM OCT 21

A photo posted by xoxo, Joanne (@ladygaga) on Sep 15, 2016 at 11:56am PDT

- Tekst govori o tome kako bi se okupile prijateljice i sve bi ispijale vino i plakale zbog Sonje. Toliko je volimo da samo želimo da budemo jake zbog nje, da joj budemo oslonac. Ta povezanost s bliskim ljudima mi je uvek bila inspiracija - objasnila je Gaga kojoj posao s hranom i pićem nije novost jer njeni roditelji vode poznati italijanski restoran u Njujorku.

Lejdi Gaga i Tejlor Kini: Ljubav na crvenom tepihu

Osim što vredno radi na novom brendu pevačica je ovih dana najavila i svoju prvu svetsku turneju posle tri godine.

"Joanne World Tour", nazvana po njenom petom studijskom albumu, počeće 1. avgusta u Vankuveru u Kanadi, a završiće se 14. decembra u Solt Lejk Sitiju, u američkoj državi Juta.

Tokom turneje ona će obići severnu Ameriku i Evropu do kraja 2017. godine.

Lejdi Gaga novo zaštitno lice “Tifanija” (video)

Ona će nastupiti u Parizu 6. oktobra, u Londonu 9. i u Berlinu 26. oktobra. Očekuje se da će takođe 15. septembra biti u Brazilu na Rio rok festivalu.

Komentari. (0)

Loading