Bora Đorđević: Glumom lečim komplekse jer me nisu primili na Akademiju

Autor:

07.02.2017 20:34

Foto:

Foto:



U beogradskom Sava centru 21. februara biće premijerno prikazan film “Povratak”, debitantsko ostvarenje scenariste i režisera Predraga Jakšića. Glavnu ulogu igra Lazar Rokvud, kanadski glumac srpskog porekla, kome je ovo 109. film u karijeri, a prvi u Srbiji i na srpskom jeziku. Uz njega igraju i velika glumačka imena Holivuda - Džon Sevidž (“Kosa”, “Lovac na jelene”, “Tanka crvena linija”) i Majkl Pare (“Vatrene ulice”).

Tužna realnost: Zašto je otkazan omaž Mandi?

“Povratak” je poslednji film koji je snimio Milorad Mandić Manda i prvi Dubravke Mijatović od 2003. godine. Tu su i Raša Bukvić, Vesna Stanojević, Rada Đuričin, ali i rok legenda Bora Đorđević, frontmen “Riblje čorbe”, koji glumi uzgajivača marihuane!

- Rado glumim kad god mi se ukaže prilika. Tako lečim komplekse jer me nisu primili na Akademiju - kazao je “Bora Čorba” koji je igrao epizodne uloge u filmovima “Sekula se opet ženi”, “Šejtanov ratnik” i “Siroti mali hrčki”.

Bora Đorđević: Žalim što nemam više dece

Triler govori o povratniku koji se posle 40 godina vraća u rodni kraj, u kome više nema nikog svog. Za njim iz Amerike dolaze prijatelji, ne bi li ga vratili nazad, a malo selo u Vojvodini postaje živo kao nikad do tad... Muziku za film, producenta Miodraga Jakšića, komponovao je Saša Milošević Mare, a izvode je “Vrane kamene”, Ivana Jordan i ansambl “Banatski kicoši”.

Komentari. (0)

Loading