Elton Džon o prijatelju Džordžu Majklu: Bio je najvelikodušniji i najljubazniji čovek (video)

Autor:

08.02.2017 09:25

Foto:

Foto:



Britanski muzičar Elton Džon izjavio je da je njegov nedavno preminuli prijatelj i kolega Džordž Majkl bio jedan od najboljih pevača na svetu.

Džordž Majkl: Diskretni dobročinitelj

Elton Džon je u programu radija "Bits 1" nazvao Džordža Majkla jednim od "najgenijalnijih britanskih tekstopisaca".

Njih dvojica su 1991. godine otpevali duetski hit "Don't let the Sun GoDown on Me", ali je Džon rekao da su bili prijatelji godinama pre saradnje na toj pesmi. Dodao je da je poznavao Majkla dok je bio pevač grupe Wham i svirao na koncertu benda na londonskom stadionu Vembli 1986. godine.

Princeza Dajana i Džordž Majkl: Veliko prijateljstvo dve nežne duše

Džon je rekao da je Majkl bio "najljubazniji i najvelikodušniji" čovek, dodajući da će mu najviše nedostajati njegova humanost.

Džordž Majkl je preminuo na Božić u 53. godini. Među njegovim najpoznatijim pesmama su "Faith", "Father figure", "One More Try", "Monkey", "Praying for Time" i "Outside".

Međutim, ovih dana svetsku javnost intrigira činjenica da porodica još uvek ne zna kada će moći da sahrani pevača.

Rezultati najvažnijih toksikoloških analiza još uvek nisu gotovi, a po svemu sudeći porodica Džordža Majkla moraće da sačeka još nekoliko nedelja da bi obavila sahranu.

Poslednji rezultati testova bili su navodno neubedljivi, a kompletna analiza neće biti završena do kraja februara, piše The Sun.

- Rezultati bi trebalo da stignu do kraja meseca. Nemamo nikakve nove informacije, a policija je rekla da njegova smrt nije sumnjiva - rekao je izvor upućen u celu priču.

Toksikološki testovi koji su urađeni krajem decembra trebalo bi da pokažu da li su supstance poput lekova, narkotika i alkohola doprinele pevačevoj smrti.

Komentari. (0)

Loading