Lokica Stefanović otkrila zašto Zdravko Čolić ne razgovara sa njom već četiri decenije

Autor:

08.02.2017 20:16

Foto:

Foto:



Grupa Lokice godinama je bila prateće plesna grupa Zdravka Čolića.  Sedamdesetih godina su bile neizostavni deo svakog njegovog nastupa, a onda je njihova saradnja prekinuta.

Zdravko Čolić: Najvažnije je da ćerke rastu

Koreograf i pedagog Lokica Stefanović  gostovala je u emisiji 150 minuta i tom prilikom je ispričala kako je u dokumentarnom filmu "Pjevam danju, pjevam noću" reditelja Jovana Ristića Rice rekla da "Zdravko nije talentovan za igru".

Zdravko Čolić: Moji prijatelji nisu sa estrade

-  Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Morala sam to da kažem jer je Rica tražio. Žao mi je. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talenat za igru, a vežbanjem smo napravili rezultat. Naučio je da igra. Volela bih da se pomirimo zbog njegovih ćerki i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta - rekla je Lokica.

Lokica je u intervjuu jednom prilikom otkrila da na taj način u stvari želela da ga pohvali.

-Tom izjavom sam ga, u stvari, izvadila, a on se naljutio namrtvo, mada mi je bio kao mlađi brat. Žao mi je što nije malo talentovaniji za igru, ali je napravio čuda božja svojim glasom - rekla je tada.

Inače, Lokica Stefanović i Sanja Ilić nedavno su obeležili 40 godina od osnivanja najpoznatijeg plesnog ansambla u bivšoj Jugoslaviji “Lokice”, a sećanja na vreme velike popularnosti čuvaju na tradicionalnim druženjima svakog januara.

Komentari. (0)

Loading