Veliki povratak velike dive: Nakon bolesti, Milena Dravić ponovo pred kamerama

Autor:

15.02.2017 15:11

Foto:

Foto:



Milena Dravić uskoro bi mogla ponovo da se pojavi pred kamerama, ako je verovati rečima glumca i reditelja Milutina Mime Karadžića.

Mima Karadžić: Sa nestrpljenjem očekujemo povratak Milene Dravić glumi

On ovih dana u Beogradu snima treću sezonu serije "Komšije", a nove epizode trebalo bi da se emitiju početkom marta. Mima kaže da će se u ekipu vratiti i Milena Dravić.

- Istina je da će se Milena Dravić pridružiti glumačkoj ekipi. Moj brat Milan razgovarao je s njom i dogovorio povratak, tako da je u pitanju dan, zapravo sat, kad će se ova velika glumica vratiti pred kamere. Verujte, zbog ove lepe vesti i ja sam mnogo srećan, jer nije u pitanju bilo ko. Uglavnom, nove epizode snimaćemo s našom Milenom, što znači da se bolje oseća i da se oporavila od bolesti - rekao je Karadžić za Avaz.ba.

Milena Dravić: Ne osećam se dobro, radim na ozdravljenju

La Banda i Mima Karadžić tokom snimanja serije "Komšije" #rts #labanda #mima #mimakaradzic #komsije

A post shared by Tamburaški sastav La Banda (@ts.labanda) on Dec 18, 2016 at 2:55pm PST


Dok je Milena bila odsutna sa seta zbog zdravstvenih problema, u seriji je igrala Mira Banjac, koja je dobila sličnu ulogu. Karadžić dodaje da treća sezona donosi još nekoliko uloga.

- Biće tu i novih glumačkih imena, poput Jelene Gavrilović, Andrije Miloševića, Dejana Lutkića, pored svih ostalih koji su tu.

Milena Dravić: Najteža godina velike dive

Podsetimo, Milena je ubrzo nakon smrti supruga Dragana Nikolića u martu prošle godine nastavila snimanje serije "Komšije", ali je zbog zdravstvenih problema morala da napravi pauzu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading