Tajnu je odnela sa sobom: Pronađene fotografije trudne Merilin Monro?

Autor: Svetlana Stojaković

15.02.2017 22:58

Foto:

Foto:Buran život Merilin Monro i njene mnogobrojne neobične veze i danas su u žiži interesovanja svih svetskih medija o čemu svedoče i fotografije, koje su, navodno, bile dugo čuvana tajna.

Tajno pismo razotkrilo aferu Merilin i Bobija Kenedija

Reč je o fotografijama trudne Merilin Monro, koje je napravila intimna prijateljica jednog od najvećeg seks simbola svih vremena, i koje su nastale 1960. godine, kada je ona imala 34 godine i bila u braku sa piscem Arturom Milerom.

Artur Miler i Merilin Monro

Fotografije je u julu 1960. godine u Njujorku napravila Frida Hal. Frida je radila za Pan Am, postala je bliska sa glumicom kao deo grupe njenih obožavalaca poznate pod imenom "Monro šest", piše Daily mail.

Zlatno doba Holivuda: ljubavne afere o kojima se malo zna

Merilin se poverila Fridi da je imala aferu sa francuskom kolegom Ivom Montanom tokom rada na filmu "Hajde da se volimo". Ubrzo, Merilin, koja je bila u braku sa Aturom Milerom, ostala je u drugom stanju sa Montanom.

https://twitter.com/DailyMailCeleb/status/831884523617005568

Ovo je bila najčuvanija tajna glumice, a Merilin je na slikama nasmejana i zanosna onako kako samo ona zna. Očigledno je da je u drugom tromesečju trudnoće, ali šta se dogodilo sa bebom ostaće tajna koju je glumica odnela u grob.

Frida je slike prodala na aukciji, a kupio ih je Fridin prijatelj i komšija Toni Mičels. Kako je pojasnio, Frida mu je poverila da joj je Merilin rekla da je "izgubila bebu". Nikada nije ostalo jasno da li je imala spontani pobačaj ili je abortirala.

Džina Dejvis se prisetila mladosti: Momci nisu hteli ni da me pogledaju

Merilin i Artur Miler su šokirali američku javnost brakom, koji su dugo krili. Ona, posvećena hrišćanka, zbog njega je prešla u judaizam. Venčali su se 1956. godine, a razveli 1961. godine. Zvanično je da je Merilin ostala trudna sa Milerom, ali da je abortirala jer je trudnoća bila vanmaterična. Sada se ispostavilo da dete uopšte nije bilo Milerovo.

Komentari. (0)

Loading