Skarlet Johanson nakon razvoda: Nije prirodno da provedemo život samo s jednom osobom

Autor:

16.02.2017 14:53

Foto:

Foto:



Jedna od najlepših glumica u Holivudu, Skarlet Johanson, nedavno je odlučila da okonča brak sa francuskim novinarom Romanom Dorijakom.

Nema sreće u ljubavi: Skarlet Johanson se ponovo nakon dve godine braka razvodi

Ovo je bio drugi brak poznate glumice koju je proslavila uloga u filmu  Sofije Kopole iz 2003. "Izgubljeni u prevodu", a bivši par koji je bio zajedno dve godine, ima dvogodišnju ćerkicu Rouz Doroti.

Od 2008. do 2010. je Johanson bila u braku sa trenutno jednim od najpopularnijih holivudskih glumaca Rajanom Rejnoldsom. 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) дана 15. Дец 2016. у 4:57 PST


O tome koliko Skarlet nema sreće u ljubavi, dosta se pisalo u medijima. Kako je moguće da jedna toliko lepa i uspešna žena ne može da pronađe ljubav, pitanje je koje svi postavljaju. Da li se radi o lošem izboru muškaraca ili, pak, glumica ne želi da se vezuje?

Odgovor je dala Skarlet u intervjuu za jedan američki magazin, a prenosi američki portal "Hello".

- Mislim da nije prirodno da provedemo život samo s jednom osobom. Možda će me zbog ove izjave mnogi kritikovati, ali verujem da je monogamija zaista teška i zahteva puno rada. A činjenica da pada teško velikom broju ljudi, gotovo svima, govori u prilog teoriji da nije prirodno da budemo samo s jednom osobom. Gajim veliko poštovanje prema ljudima koji tako žive, i ja sam bila jedna od njih, ali definitivno mislim da na duže staze se takav način života suprotstavlja našim prirodnim instiktima - zaključila je glumica.

A post shared by Scarlett Johansson (@seriouslyscarlett) дана 6. Феб 2017. у 8:57 PST


Atraktivna glumica je dodala i da misli da je koncept braka veoma romantičan.

- Brak, život s jednom osobom jeste divna ideja. I ako pronađete takvu osobu s kojom možete da budete, to može biti zaista lepo - kaže Skarlet i dadaje da je nakon prekida ostala u odličnim odnosima sa svojim bivšim mužem Romanom.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading