Jelena Rozga: Već dugi niz godina pijem lekove zbog bolesti

Autor:

17.02.2017 22:09

Foto:

Foto:



Uvek nasmejana i zavodljiva, Jelena Rozga je  otkrila tajnu kako i pored nedaća koje je život i njoj doneo, uspeva da ga zadrži vedro lice i optimizam.

- Ti zdravstveni problemi nisu iza mene... S godinama će ih sigurno i biti, bolujem od štitne žlezde. Ja sam na terapiji dugi niz godina, pijem lekove za hormone, svako jutro za dobro jutro. Disciplinovana sam, sve je u redu sada. Važno je da se ide na redovne preglede. Krvnu sliku treba proveravati često. Svaka dva meseca idem na analize. Moramo ići redovno kod lekara i mi žene kod ginekologa, muškarci moraju na preglede prostate, ma na sve. Redovni pregledi... Ja imam čistu autoimunu bolest... Stres je učinio svoje... Preemotivna sam, sve primam k srcu. Ali ja se ne mogu menjati. Da nisam takva, emotivna, ja možda ne bih ovako izvodila sve one lepe balade koje pevam, rekla je pevačica za Blic.

Jelena Rozga: Ljudima je čudno da dvoje iz javnog života mogu da žive u skladu

Popularna pevačica je otkrila kako je pored krhkog izgleda veoma jaka ali i šta bi poručila sebi sa početka karijere

- Nedavno sam i napisala pismo samoj sebi, o svom životu. To ću uskoro i staviti na svoj fejsbuk profil. U tom divnom pismu i jesam samoj sebi poručila da budem svoja, da slušam svoje srce. Nema nikakve škole života. Život je škola. I ova Jelena još uči.

Suze Jelene Rozge inspirisane najlepšim stihovima do sada

Pre nekoliko dana kada je gostovala na televiziji Pink Jelena je zbunila voditelja jutranjeg programa Srđana Predojevića

- Nije to bilo zavođenje... Srđana i Jovanu znam dugi niz godina. Srđan jako voli moje pesme, naročito "Bižuteriju", i to je bilo tako slatko u Jutarnjem programu, baš, baš slatko buđenje.

Komentari. (0)

Loading