Prebolela razvod: Nasmejana Anđelina sa decom posetila Kambodžu

Autor:

18.02.2017 17:11

Foto:

Foto:



Čini se da je mučan period razvoda iza slavne glumice, pa osim sto, navodno, ima novu vezu sa kolegom Džaredom Letom, ona uveliko obavlja i poslovne dužnosti. Anđelina je posetila Kambodžu kako bi prisustvovala premijeri njenog novog filma "Prvo su mi ubili oca"a društvo su joj pravila deca. Medoksa (15), Paksa (13) i Zaharu (11), i troje bioloških – Šajlo (10) i blizance Vivijen i Noksa (8).

Zbog čega Bred nije video najstarijeg sina od rastanka sa Anđelinom

Anđelinu je primio kambodžanski kralj Norodom Sihamoni, a onda je glumica održala dirljiv govor.

- Nisam želela da prikažem samo rat, već i ljubav porodice, lepotu zemlje, ali želela sam i da pokušam da shvatim šta su roditelji moga sina možda prošli. Želim da on zna za bolje i da ova zemlja zna za bolje i da joj bude bolje - rekla je ona.

Okrenula novi list: Anđelina ponovo zablistala

Ovo filmsko ostvaranje je na kmerskom jeziku a Anđelina je angažovala glumce iz Kambodže, od kojih su mnogi žrtve režima, preživeli rat i genocid. Deo posla oko filma preuzeo je Medoks najstariji sin slavne glumice koji je želeo da upozna kulturu zemlje iz koje potiče.

Strani mediji su primetili kako Anđelina izgleda mnogo bolje i srećnije, pa su zaključili da je ružan period definitvno ostavila iza sebe!

Komentari. (0)

Loading