Male tajne velikih zavodnika: Džordž Kluni otkrio kroz kakve je muke prošao kako bi osvojio Amal

Autor:

20.02.2017 20:30

Foto:

Foto:



Džordž Kluni godinama je nosio titulu najvećeg zavodnika, ali i nepopravljivog neženje, sve dok se nije pojavila Amal Alamudin sa kojom šarmantni glumac uskoro očekuje blizance.

Odeća je odala: Kako je Amal Kluni pokušala da obmane javnost (foto)

I dok su mnogi pomislili da se lepa advokatica morala ozbiljno potruditi da "upeca" velikog šarmera, Kluni je otkrio da je morao dobro da se namuči kako bi osvojio svoju današnju suprugu.

Glumac je u emisiji kod poznate američke voditeljke Elen Dedženeris priznao da čim je ugledao Amal odmah je osetio da će njih dvoje biti zajedno.

-Upoznali smo se u mojoj kući na jezeru Komo. Došla je s jednim mojim prijateljem kod mene u posetu, a onda sam je mesecima posle zvao, pisao joj...- otkrio je.

??

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on Feb 3, 2017 at 6:43pm PST

Ne pate od glamura: Amal Kluni napunila 39, a evo kako su ona i Džordž proslavili

Priča je dobila najlepši nastavak šest meseci kasnije kada je Džordž isplanirao sve oko prosidbe.

Klunijevi slave godišnjicu: Prelepa advokatica ukrotila slavnog neženju

- Sve sam isplanirao u detalje. Imao sam prsten sakriven iza nje, muzika je svirala, moja teta Rouzmari je pevala ‘Why Shouldn’t I'... A onda sam joj rekao: ‘Gledaj, nadam se da je odgovor da, imam 52 godine i vrlo skoro mogao bi da promenim i kuk! Ona je rekla ‘O, da’ i sve je ispalo na kraju dobro”, priznao je glumac popularnoj voditeljki.

?

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on Dec 2, 2016 at 3:29pm PST

Nekoliko meseci kasnije Amal je postala gospođa Kluni, nakon što su se venčali u Veneciji, a nedavno je ovaj par saopštio da će postati roditelji blizanaca - dečaka i devojčice.

Komentari. (0)

Loading