Ekscentrična pouka i primer: Anđelina sa decom jela paukove i škorpione (video)

Autor:

21.02.2017 11:00

Foto:

Foto:



Anđelinina poseta sa decom Kambodži izazvala je mnogo pažnje. Iznenadila je svet kada se pojavila u ciklama haljini i ućutkala tabloide koji su prenosili da izgleda lošije nego ikada.

A post shared by Ahlan! Arabia (@ahlanarabia) on Feb 21, 2017 at 12:24am PST

Nasmejana Anđelina sa decom posetila Kambodžu

Neočekivano, u intervjuu za “BBC World News”, glumica je prvi put govorila o razvodu od Breda.

– Ne želim previše da pričam o tome – rekla je vidno uznemirena Anđelina – to je bio veoam bolan period i… Mi smo porodica, i zauvek ćemo biti porodica. I sigurno ćemo zajedno prebroditi ova teška vremena i, nadam se, nakon toga biti još snažniji kao porodica – rekla je poznata glumica.

Nezaboravne haljine koje su postale deo istorije

Ipak, niko nije bio pripremljen na sledeći Anđelinin korak. Naime, ona je probala lokalne specijalitete u Kambodži kako bi pokušala da razume kako su živeli roditelji njenog najstarijeg sina Medoksa (15), pa je hrabro pojela nekoliko škorpija i tarantula.

-Kada su ljudi gladovali u ratu, jeli su jedino što su mogli da pronađu. U stvari je jako dobro. Dopada mi se ukus- zaključila je lepa glumica.

Anđelina je inistirala da i njena deca probaju specijalitete pa su Šajlo (10), Paks (13) i Medoks podelili pauka, a i blizance Vivijen i Noksa (8) su pomagali u pripremi specijaliteta.

A post shared by Maz Hakim? (@mazzhakim) on Feb 20, 2017 at 11:00pm PST

U Holivudu je sve moguće: Anđelina i Bred angažovali privatnog sudiju za razvod

Anđelina je posetila Kambodžu kako bi prisustvovala premijeri njenog novog filma “Prvo su mi ubili oca”.

Komentari. (0)

Loading