Džordž Kluni: Ako je mogao Belmondo sa 70 da menja pelene, mogu i ja sa 56!

Autor:

21.02.2017 16:30

Foto:

Foto:



Holivudski superstar Džordž Kluni i njegova supruga, prelepa advokatica za ljudska prava Amal čekaju blizance, a kako je majka budućeg tate obelodanila, Klunijevi će dobiti dečaka i devojčicu.

Nije više tajna: Otkriveno kog su pola blizanci Džordža i Amal Kluni

O tome kog pola su blizanci i kako se ona i Džordžov otac osećaju povodom radosnih vesti, otkrila je Džordžova mama - Nina za američki portal “Radar Online”. 

– Biće od svakog po jedno! Da, dečak i devojčica! Tako su mi rekli – oduševljeno je ispričala ponosna baka i dodala –  Kako čudesno! Moj suprug i ja smo neverovatno uzbuđeni!

Amal za sada još uvek nije davala izjave, ali zato je ponosni budući tata imao šta da kaže...

- Zaista smo srećni i uzbuđeni. Biće to jedna velika avantura - izjavio je glumac sa velikom osmehom na licu i dodao - Spremni smo, srca su nam otvorena i ruke raširene.

Amal i Džordž Kluni čekaju blizance, a šta zapravo o snajki misli njegova mama?

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) дана 2. Дец 2016. у 3:29 PST


Džordž, poznat kao veliki šaljivdžija, kaže da ga njegovi prijatelji neprestano "muče" i zadirkuju zbog toga što će po prvi put postati otac.

- Na neko vreme se primire, a zatim počnu da imitiraju "bebeće zvuke", pa potom svi prasnemo u smeh - ispričao je glumac kako danas izgleda druženje sa najbliskijim prijateljima.

Repost @stylevoguette ?

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) дана 5. Окт 2016. у 8:14 PDT


I dok je većina njegovih prijatelja već apsolvirala veštinu menjanja pelena, Džordža tek čeka ovo iskustvo. Međutim, kad se radi o godinama, holivudska zvezda je otkrila da ga inspiriše njegov daleko stariji kolega glumac, Žan-Pol Belmondo (89), koji je dobio drugo dete u braku sa Natali Tardivel kada mu je bilo 70.

Odeća je odala: Kako je Amal Kluni pokušala da obmane javnost (foto)

- Malo mi je lakše kad uporedim sebe i njega, ja ipak imam "samo" 56 - duhovito kaže glumac.

A izvor blizak paru je za portal "People" otkrio da je, uprkos šalama, Džordž izuzetno nervozan zbog toga što će postati otac.

- Džordž je uzbuđen, ali i izuzetno nervozan. Raduje se dolasku blizanaca, ali takođe je prilično zbunjen što je veoma normalno za svakog ko će po porvi put postati roditelj - kaže izvor.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading