Snimanje serije "Senke nad Balkanom": Žarko Laušević dolazi u Beograd

Autor:

21.02.2017 20:41

Foto:

Foto:



Naš poznati glumac Žarko Laušević često iz Njujorka, gde živi, dolazi u Beograd zbog svojih prijatelja i porodice. Ali, ovoga puta u Beogradu će boraviti malo duže, jer će snimati seriju „Senke nad Balkanom” u kojoj igra princa Đorđa Karađorđevića.

Sudbinska uloga Žarka Lauševića u seriji “Senke nad Balkanom”

Kad dolazi u Beograd, povod uglavnom budu posao ili porodica, mada Žarko uvek iskoristi priliku da to vreme provede u krugu prijatelja i porodice svoje prve supruge Maje, sa kojom je u odličnim odnosima.

Film „Bolje od bekstva“, u kome kao glavni junak završava u zatvoru, snimljen je 1993, kada je Žarko i sam doživeo istu sudbinu. Pamtimo njegove sjajne role u „Zaboravljenima“, „Crnom bombarderu“, „Nožu“. Posle duge pauze vratio se ostvarenjem „Smrdljiva bajka“, a uskoro ćemo ga gledati u seriji „Senke nad Balkanom“.
- Poslednji put Žarko je dolazio u Beograd sa sadašnjom suprugom Anitom. Anita je ostala jer je imala nekih privatnih obaveza, a on je otišao nazad u Njujork - kaže za “Blic” izvor blizak Žarku Lauševiću, i dodaje:

- Žarko se vraća u Beograd sredinom marta, i to zbog dogovora oko uloge koju ima u seriji „Senke nad Balkanom” Dragana Bejlogrlića.

Bjela o seriji “Senke nad Balkanom”: Snimali smo na minus devet

Laušević će, kao što je već najavljivano, tumačiti lik princa Đorđa Karađorđevića i iako su on i Bjela već neko vreme u razgovorima oko toga kada će se snimati njegove epizode, izgleda da je termin sada utanačen.

- Već neko vreme pričaju o tome kada i kako je najbolje da se to snimi, jer treba uklopiti i njegove obaveze, ali takođe i druge stvari vezano za seriju i raspored snimajućih dana. Bilo je manjih komplikacija, pa se sve malo odužilo, ali u martu se snimanje serije nastavlja i tada će i Žarko biti na setu. On je poslednji put u Beogradu bio pre mesec dana upravo zbog toga i tada je sve i dogovoreno i trebalo bi da je ovo konačno - kaže izvor za „Blic”, i otkriva još neke detalje u vezi s ulogom.

- Žarko će tumačiti lik princa Đorđa u vreme kad je on već zatvoren, tako da neće imati partnerku, niti će biti nekih većih uloga koje će se preplitati sa njegovom. Sve epizode koje će on snimati su iz perioda zarobljeništva princa Đorđa - završava naš izvor.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading