Ilda Šaulić: Tata nije mogao boljeg zeta da dobije, to i sam kaže

Autor:

22.02.2017 21:12

Foto:

Foto:



Folk pevačica Ilda Šaulić se nakon udaje za biznismena Bojana Vučkovića i porođaja vratila na muzičku scenu novom pesmom "Sve zbog ljubavi", a dok promoviše novu pesmu, stiže i da gleda Šabana Šaulića u "Pinkovim zvezdama".

Ilda ističe da je zadovoljna kako se on ophodi prema kandidatima i koleginicama iz žirija.

- Svi oni su kolege i dugo se poznaju. Sve te njihove šale su meni simpatične - kaže Ilda i dodaje da joj je drago što je Šaban postao blag prema takmičarima.

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 15. Мај 2016. у 11:52 PDT


- U početku je bio krut i strog. Sada se opustio, dobar je i kompetentan. Takođe, vidim da mu prija što je u krugu žena - priznaje pevačica.

Ilda Šaulić o planovima za budućnost: Želim još dece!

Šaulićeva kaže da nisu tačne glasine da se sa suprugom Bojanom i ćerkom Emom seli iz Srbije.

- To nije tačno. Bojan radi u Americi. Posao ga obavezuje da tamo provodi dosta vremena, ali je često i u Srbiji. Njegov posao odlično funkcioniše i odavde. Mi ćemo verovatno na proleće svi zajedno da odemo u Ameriku. Tada će devojčica dovoljno da poraste da može da izdrži duže putovanje. Ići ćemo tamo da malo budemo sa tatom i vratićemo se, naravno - otkriva lepa pevačica i ističe da se iz porodične kuće preselila u novu, gde živi sa mužem i ćerkom.

Događaj koji je zasenio rođendan slavnog pevača

Ilda kaže da nisu tačne glasine da njen otac Šaban Šaulić nije bio oduševljen što je odabrala Bojana za svog životnog saputnika.

- Moj tata je oduševljen svime što se meni desilo prošle godine. Naravno da voli mog muža i da nema ništa protiv njega, to je apsurdno. Mislim da boljeg zeta nije mogao da dobije, a to i on sam kaže - tvrdi pevačica.

Ilda i Bojan: Nije rano za novu bebu, spremni smo za sina!

Ilda objašnjava i koliko joj se život promenio posle udaje za Bojana i rođenja ćerke.

- Sada su prioriteti drugačiji. Porodica je nešto što ti promeni život, ali moram da naglasim da sve što sam imala i pre muža i deteta, prijatelje i karijeru, sve to i dalje funkcioniše dobro, samo su se prioriteti promenili. Snimila sam novu pesmu, ne odričem se muzike, a to pokazuje da sve može da se uskladi - tvrdi plavokosa pevačica, koja je srećna i što je liniju dovela u red.

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 20. Феб 2017. у 1:23 PST


- Moja sreća je ta što se nisam mnogo ugojila u trudnoći - kaže ona.
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading