Otkrivena kraljevska tajna: Zašto se princ Vilijam i Kejt nikada ne drže za ruke?

Autor:

23.02.2017 12:06

Foto:

Foto:



Iako je očito da su i dalje ludo zaljubljeni jedno u drugo, stručnjaci su primetili da se princ Vilijam i njegova supruga Kejt u javnosti skoro nikad ne drže za ruke. Razlog? Evo objašnjenja koje će mnoge iznenaditi...

Kraljica Elizabeta pokreće biznis koji će mnoge iznenaditi

Robin Kermod, stručnjak za govor tela i osnivač kompanije za komunikacije Zone2.co.uk, tvrdi da su Vilijam i Kejt, koji su u braku gotovo šest godina, uzor pronašli u ponašanju njegove bake, kraljice Elizabete.

-Kraljica se retko drži za ruke sa svojim suprugom i čini se da je to nepisano pravilo i drugih pripadnika kraljevskih porodica - rekao je Kermod.

Najvažnija životna lekcija: Porodične vrednosti kojima Kejt Midlton uči decu

Jasno je da su Kejt i Vilijam emocionalno izuzetno bliski, ali čini se da na službenim događanjima nemaju potrebu da svima pokazuju svoju ljubav.

- Ostavljaju utisak snažnog para, ali i da su jake individue, nezavisne jedna od druge i nemaju potrebu da celom svetu pokazuju i dokazuju svoju ljubav - dodaje.

Par se u početku retko držao za ruke, ali je, ističe Kermod, s porastom samopouzdanja Kejt Midlton kod protokolarnih obveza taj običaj gotovo nestao. On tvrdi da poznati parovi koji se drže za ruke time poručuju da su i dalje zajedno, uprkos svemu.

- Taj gest viđamo kod političara i poznatih koji imaju bračnih problema. Kako bi dokazali da je s njima sve u redu, drže partnera za ruku - istakao je Kermod

Dodao je da Donald Tramp koristi svoja rukovanja kao mamac za još fotografija.

Izjava koja je odjeknula Britanijom: Najslađe ljubavne reči Kejt Midlton o princu Vilijamu

- Predugo drži ruke drugih svetskih vođa, možete videti kako oni pokušavaju da se izvuku. Vilijam i Kejt definitivno nisu takvi - napominje ovaj stručnjak.

Komentari. (0)

Loading