Posle razvoda, seksepilnija nego ikada: Anđelina Džoli oduzima dah u novoj reklami (video)

Autor:

02.03.2017 14:14

Foto:

Foto:



Razvod holivudskog miljenika Breda Pita i prelepe Anđeline Džoli bio je glavna tema svetskih medija u proteklih pola godine. Javne prozivke, optužbe za zlostavljanje dece, drogu, alkoholizam... samo su deo "prljavog veša" koji je ovaj par izneo u javnost.

Međutim, izgleda da se "prašina slegla" i nekada najomiljeniji par u Holivudu je sada u "dobrim odnosima".

Iznenađujuća izjava lepe glumice: Anđelina Džoli konačno progovorila o razvodu i Bredu

Kako je nedavno Anđelina izjavila za “BBC World News”, nakon svega, porodica je uvek na prvom mestu.

-  Mi smo porodica, i zauvek ćemo biti porodica. I sigurno ćemo zajedno prebroditi ova teška vremena i, nadam se, nakon toga biti još snažniji kao porodica – ispričala je Anđelina.

Da li zaista tako misli ili samo krije bol, to samo ona zna. Ali činjenica je da je lepa Anđelina okrenula novi list i ponovo se posvetila karijeri. Nakon posete Kambodži i promociji filma “Prvo su mi ubili oca”, glumica je snimila reklamu za parfem "Mon Guerlain".

Seksi izdanje lepe Anđeline oduzima dah, a mnogi smatraju da je ovom reklamom povratila status seks simbola i jedne od najlepših žena na svetu.

U reklamnoj kampanji stoji da novi parfem kuće "Guerlain" predstavlja otelotvorenje ženstvenosti, ali na jedan moderan način.

 

Poznato je da je Džolijeva veliki humanitarac, pa ke tako i učešće u ovoj reklami dobrotvornog karaktera. Naime, Anđelina će svoj honorar pokloniti nekoj od svojih dobrotvornih organizacija.

Za sve zainteresovane, parfem je pušten u prodaju po ceni od 66 dolara.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading